LETNA I - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Jednopokojový apartmán výborně vybavený s příslušenstvím pro 1-4 osoby. Zdarma parkování & vysokorychlostní internet & wifi. 5-10 min. pěšky je Výstaviště, hokej. stadion Sparty, fotbal. stadion Sparty, Technické a Zemědělské muzeum, Národní galerie moderního umění a také historické centrum. Nabízí příjemné ubytování jak pro obdivovatele krás Prahy, tak pro rodiny s malými dětmi i návštěvníky při služebních cestách.

Apartmán Letná I se nachází v klidné čtvrti Prahy 7 Holešovicích, kapacita je 1-4 osoby a je velmi dobře vybaven. Výhodný pro návštěvníky a vystavovatele veletrhů Holešovického Výstaviště.

LETNA I ubytování v apartmánu

Apartmán Letná I *** nabízí: ubytování pro 1 - 4 osoby 1 pokojový (ložnice s obývacím pokojem v jednom) koupelna se sprchou, umyvadlem a záchodem kompletně vybavená kuchyň s linkou lednice mikrovlnná trouba televize, radio internet a wifi v apartmánu možnost dětské postýlky - zdarma! malé domácí zvíře - zdarma! mapa – zdarma! výborná volba pro rodiny s dětmi možnost parkování na dvoře zdarma

Recepce

Dle příjezdu hostů a podle potřeby a předchozí domluvy.

Gastronomie

V blízkém okolí se nachází mnoho restaurací, hospod, pivnic, kaváren, vináren, pizerií a jídelen. Např. : restaurace Na Mělníku, hospoda U pivoje, kavárna kina OKO, bowling retaurace Radava.

Okolí apartmánu a Praha

V blízkém okolí se nachází parky Letná a Stromovka. Zoologická zahrada, botanická zahrada a Trojský zámek. Pěšky je dostupný Pražský hrad, Staroměstské náměstí a další pražské historické pamětihodnosti.

Rezervovat ubytování v LETNA I - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah