HOTEL KLÁRA - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Klára je nově zrekonstruovaný rodinny hotel, nabízející všem hostů příjemný a klidný pobyt v centru Prahy. jeho velkou výhodou je umístění v klidné ulici, pouze 5 minut vzdálené od historického centra Prahy.

V blízkosti hotelu je Veletržní palác, v kterém je umístněna Národní Galerie dále se zde koná řada výstav stejně tak jako na blízkém Výstavišti. Na Výstavišti, které je centrem většiny výstav v Praze je i známá Křižíkova fontána a koná se zde i Matějská pouť. V sousedství hoteluu je i Tesla Aréna, v které se koná řada koncertů, sportovních a společenských událostí. A dále též i např. Technické museum. Stanice metra trasa C „Vltavská“ je vzdálena cca 250 metrů. Tramvajová zastávka se 7 různými linkami (i nočními) vedoucími po celé Praze je 100m.

Hotel je „obklopen“ příjemnými bary a restauracemi se širokou nabídkou jídel a nápojů a na širší centrum i příznivými cenami. Nedaleko hotelu je možné navštívit nákupní centrum, diskotéky, bowling, plavecký bazén či posilovnu. Též rozsáhlý park Stromovka, vzdálený 5 minut chůze, lze využít k příjemnému odpočinku, procházkám či zábavě s dětmi.

HOTEL KLÁRA ubytování v hotelu

K ubytování a pro Váš odpočinek máme připraveno 27 účelně a vkusně zařízených jedno- až čtyřlůžkových pokojů a jedno apartmá pro až 5 osob. Celková kapacita je cca 75 lůžek. Pokoje mají okna do klidné ulice, ale i do dvora. Každý pokoj má vlastní příslušenství (sprcha, toaleta), zdarma Wi-Fi internetové připojení. V pokojích je nový nábytek a koberce.

Pro rodiny s malými dětmi je možnost zdarma zajištění dětských postýlek, a dále pobyt dětí bez nároku na postel je též zdarma.

Snídaně, která je zahrnuta v ceně je podávána formou bufetu - švédských stolů, kde na výběr mají hosté z několika druhů sýrů, sálámů, šunek, sladkých potravin, cereálií atd. K dispozici jsou samozřejmě i teplé - káva, čaj a studené nápoje - džusy, minerálky

Rezervovat ubytování v HOTEL KLÁRA - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah