HOTEL KINGS RESIDENCE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Kings Residence je nový moderní 3. hvězdičkový hotel v blízkosti centra Prahy umístěn v lokalitě mezi dvěmi parky a okolí oplývá historickými budovami dále také je v neprostřední blízkosti Veletržního paláce a Národní galerie. Hotel nabízí 17 elegantně a moderně zařízených pokojů a 7 apartmánů, které jsou ideálním místem pro ubytování jak na vaší obchodní cestě, tak i pro trávení volného času s rodinou či přáteli.

Kings Residence je nový moderní 3hvězdičkový hotel, který se nachází v blízkosti centra Prahy, mezi dvěma parky a je obklopen historickými budovami a v bezprostřední blízkosti Veletržního paláce a Národní galerie. Hotel nabízí 17 elegantně a moderně zařízených pokojů a 7 apartmánů, které jsou ideální jak pro služební cestu, tak pro volný čas s rodinou nebo přáteli.

HOTEL KINGS RESIDENCE ubytování v hotelu

Apartmán Deluxe - cena zahrnuje pobytovou taxu a je uveden s DPH, snídaně je zahrnuta v ceně. Pokoj je pro max. 2 osoby. 4 osoby, velikost 38 - 50 m²: koupelna s vanou, samostatné WC, skříň, pracovní stůl, lednice, komoda, trezor, varná konvice, TV místnost, fén, kuchyň, bezplatné Wi-Fi.
Apartmán - cena zahrnuje pobytovou taxu a je uveden s DPH, cena zahrnuje snídani, pokoj je max. 4 osoby, velikost 38 - 50 m²: koupelna se sprchovým koutem, WC část sprchy nebo odděleně, skříň, pracovní stůl, lednice, komoda, trezor, rychlovarná konvice, plocha TV, fén, pohovka, kuchyně, WiFi zdarma.
Apartmán v přízemí - cena zahrnuje pobytovou taxu a je uveden s DPH, v ceně je zahrnuta snídaně, pokoj je max. 4 osoby, velikost 44 - 50 m² koupelna se sprchovým koutem pro vozíčkáře a WC, šatní skříň, pracovní stůl, lednice, komoda, trezor, rychlovarná konvice, TV místnost, fén, kuchyňská linka upravená pro vozíčkáře, WiFi zdarma.
Třílůžkový pokoj typu Comfort - cena zahrnuje pobytovou taxu a cena je s DPH, snídaně je zahrnuta v ceně, pokoj je za max. 2 osoby. 3 osoby, velikost 25 - 30 m²: koupelna se sprchovým koutem, toaletou zahrnutou do sprchy nebo odděleně, šatní skříň, psací stůl, lednice, komoda, trezor, varná konvice, TV místnost, fén, bezplatné Wi-Fi.
Standardní dvoulůžkový pokoj - cena zahrnuje pobytovou taxu, cena je s DPH, snídaně je zahrnuta v ceně, pokoj je pouze pro 2 osoby, velikost 22 - 23 m²: koupelna se sprchovým koutem, toaleta ve sprše nebo odděleně, šatní skříň, šatní skříň pracovní stůl, lednice, komoda, trezor, varná konvice, TV místnost, fén, bezplatné Wi-Fi.
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí - cena zahrnuje pobytovou taxu a je uveden s DPH, snídaně je zahrnuta v ceně, pokoj je pouze pro 2 osoby, velikost 20 - 25 m²: koupelna se sprchovým koutem, WC část sprchového koutu nebo oddělená skříň, skříň, stůl, lednice, komoda, trezor, varná konvice, TV místnost, fén, bezplatné Wi-Fi.

Recepce

Recepce je otevřena do 20:00 hodin. Recepce zahrnuje také hotelový lobby bar od 10:00 do 20:00. Dopřejte si příjemný pobyt se sklenkou dobrého vína nebo šálkem dobré kávy.

Gastronomie

Teplá a studená snídaně formou bufetu se podává od 7:30 do 10:00.

Okolí hotelu a Praha

V okolí rezidence Kings se nachází spousta restaurací, barů, restaurací s rychlým občerstvením a kaváren. Architektura a památky: Kostel sv. Antonína Paduánského, Karlův most 2. 8 km, Nová radnice 3. 2 km, Petřínská rozhledna 4. 1 km, Staroměstské náměstí s Pražským orlojem 2. 1 km. Kultura a zábava: Národní Galerie 250m, Botanická zahrada 3,8 km, Mořský svět 750 m, Národní muzeum 3km, Národní technické muzeum 700m, Zoo Praha 3,8 km, Planetárium 1 km, Výstaviště Holešovice a Křižíkova fontána 600 m. Palace 200m, Divadlo Černého světla v Praze 2km, Dox - Centrum moderního umění 2 km, Národní divadlo 3km, Rudolfinum 2. 3km.

Rezervovat ubytování v HOTEL KINGS RESIDENCE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah