HOTEL BELVEDERE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Belvedere má ideální polohu na Letné, poblíž Pražského hradu, holešovického výstaviště Incheba Expo Praha, fotbalové a hokejové arény Sparta, Galerie moderního umění a historického i obchodního centra Prahy. Zastávka tramvaje v bezprostřední blízkosti hotelu, metro C - Vltavská pouhých 5 minut od hotelu. Hotel Belvedere nabízí 149 standardních pokojů, lobby bar, restaurant Belcredi Bistro, konferenční prostory s celkovou kapacitou až 280 osob, pořádání maturitních plesů, internetovou kavárnu, služby (transport z/na letiště, zařízení pronájmu automobilů, prádelna, směnárna). Wi-Fi internetové připojení je dostupné v celém hotelu zdarma.

Hotel Belvedere má ideální polohu na Letné, poblíž Pražského hradu, holešovického výstaviště Incheba Expo Praha, fotbalové a hokejové arény Sparta, Galerie moderního umění a historického i obchodního centra Prahy. Zastávka tramvaje v bezprostřední blízkosti hotelu, metro C - Vltavská pouhých 5 minut od hotelu. Hotel disponuje 149 moderními pokoji. K dispozici je i 5 pokojů pro invalidní hosty. Hosté mohou relaxovat v útulném lobby baru. Hotel Belvedere dále nabízí několik konferenčních prostor, společenský sál až pro 280 osob, klub Memphis s kapacitou 80 osob a salónek Letná s kapacitou 20 osob, které lze využít jak k pořádání různých společenských akcí, plesů, svateb či banketů, tak konferencí, pracovních seminářů, školení, zasedání, prezentací apod. Wi-Fi internetové připojení je dostupné v celém hotelu zdarma. Parkování je možné v hotelových garážích za příplatek (rezervace nutná). Hotel je nekuřácký.

HOTEL BELVEDERE ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny: Wi-Fi internetovým připojením zdarma, satelitní TV, telefonem, trezorem, minibarem, příslušenství pro přípravu kávy a čaje, pracovním stolem a židlemi, koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vyhřívaným koupelnovým žebříkem, vysoušečem vlasů.

Recepce

Recepce je otevřena nonstop.

Gastronomie

V přízemí hotelu se nachází À la carte restaurace Belcredi Bistro s kapacitou až 60 míst a nabídkou kvalitních pokrmů mezinárodní kuchyně.

Okolí hotelu a Praha

Hotel Belvedere se nachází v blízkosti centra, v atraktivním místě Prahy 7, vedle Národní Galerie moderního umění a holešovické výstaviště Incheba Expo Praha. Tramvajová zastávka se nachází přímo u hotelu a stanice metra je nedaleko. Mezinárodní letiště Praha Ruzyně je vzdáleno 12 kilometrů. V dostupné vzdálenosti jsou dva rozlehlé parky (Letenské sady, Stromovka), které poskytují ideální podmínky pro aktivní odpočinek, jogging či in-line skating. Letenské sady jsou oblíbeným místem setkávání, především pro exklusivní výhled na řeku Vltavu, Karlův Most a historické centrum Prahy.

Rezervovat ubytování v HOTEL BELVEDERE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah