LETNA II - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Dvoupokojový apartmán s příslušenstvím pro 2-7 osob. Zdarma parkování & wifi & PC. 10 min. pěšky je Výstaviště, hokej. stadion Sparty, fotbal. stadion Sparty, Národní galerie moderního umění a také historické centrum. Nabízí příjemné ubytování jak pro obdivovatele krás Prahy, tak pro rodiny s malými dětmi i služební cesty. V domě se nachází kino OKO s kavárnou.

Apartmán Letná II se nachází v klidné čtvrti Prahy 7 Holešovicích, kapacita je 1-7 osob a je velmi dobře vybaven. Výhodný pro návštěvníky a vystavovatele veletrhů Holešovického Výstaviště.

LETNA II ubytování v apartmánu

Apartmán Letná II *** nabízí: * ubytování až pro 7 osob (80 m2) * 1. pokoj 2+2 lůžka (ložnice s obývacím pokojem v jednom) * 2. pokoj 2+2 lůžka (oddělená ložnice) * kuchyň s dvojválendou * koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a záchodem * zvlášť záchod s umyvadlem * plně vybavená kuchyň s linkou * lednice * mikrovlnná trouba * televize a radio * internetWIFI - zdarma! * možnost dětské postýlky - zdarma! * malé domácí zvíře - zdarma! * mapa – zdarma! * výborná volba pro rodiny s dětmi *možnost parkování na dvoře zdarma

Recepce

Dle příjezdu hostů a podle potřeby a předchozí domluvy.

Gastronomie

V blízkém okolí se nachází mnoho restaurací, hospod, pivnic, kaváren, vimáren, pizerií a jídelen. Např. : restaurace Na Mělníku, hospoda U pivoje, kavárna kina OKO, bowling retaurace Radava.

Okolí apartmánu a Praha

V blízkém okolí se nachází parky Letná a Stromovka. Zoologická zahrada, botanická zahrada a Trojský zámek. Pěšký je dostupný Pražský hrad, Staroměstské náměstí a další pražské historické pamětihodnosti.

Rezervovat ubytování v LETNA II - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah