MAMA SHELTER PRAGUE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Mama Shelter Praha se nachází v blízkosti hlavních turisticky zajímavých míst, velkého parku a výstaviště Holešovice.

Hotel nabízí plně zřízené pokoje, 2 restaurace s vynikající kuchyní, 2 bary, moderně zařízené zasedací místnosti a terasu.

Wi-Fi připojení v celém objektu je zdarma. Parkování v hotelu Mama Shelter Prague je k dispozici za příplatek.

Spojení ke všem důležitým památkám Prahy zajišťuje tramvaj ze 100 metrů vzdálené zastávky.

Až přijedete do Prahy, nebudete vědět, co dřív.
Budete mít chuť se prstem dotknout každé věžičky, toulat se dlážděnými a klikatými uličkami hlavního města, uctivým pohledem si změřit úctyhodnou Katedrálu svatého Víta, pak se vydat na Staroměstské náměstí, zblízka pohlédnout do tváří svatých na Karlově mostě, dát si jedno (nebo dvě) piva na každém rohu, ochutnat všechny ty knedlíky, které se na vás smějí, napsat své jméno na Lennonovu zeď a jít nocí až do rána ve snaze zachytit to kouzlo Prahy. A až přejdete všechny mosty přes Vltavu a vaše poslední sklenice bude prázdná, pak vězte, že Mama na vás čeká s otevřenou náručí.
Mama Shelter funguje samozřejmě jako hotel, každý totiž po dlouhém dni potřebuje postel, ve které by spočinul, ale Mama je také ztělesněním naší ideální představy o pohostinnosti – je to prostě něco víc než jen minibar a peřina. Mama, to je svatyně, která se vám otevírá, oáza vibrující tím nekonečných ruchem, kterým žije město Praha.

MAMA SHELTER PRAGUE ubytování v hotelu

MAMA říká, jste výjimečný člověk a tohle všechno si zasloužíte! Ve velkém pokoji se můžete klidně klouzat po podlaze velké 25 m² a užít si video na požádání, sejf, minibar, psací stůl, klimatizaci... Můžete tu v klidu přemýšlet o tom, co pro vás v životě znamená štěstí. Jak říká MAMA, vše je ve hvězdách.

Rezervovat ubytování v MAMA SHELTER PRAGUE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah