HOLIDAY IN CITY CENTRE OF PRAGUE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (828)
  • >>> Bubeneč (29)
  • >>> HOLIDAY IN CITY CENTRE OF PRAGUE - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Hledate ubytovani v centru Prahy na jednu nebo vice noci za dostupnou cenu? Pak jste zde na spravnem miste!

Nase ubytovani se snidani a sluzbama se nachazi v klidne a prezto centralni lokalite Praha 7 Letna a nabizi idealni kombinaci ubytovani v blizkosti pozoruhodnosti Prahy a nocnim klidem. Bezdratovy Wi-Fi Internet je v cene ubytovani.

Nabizime ubytovani v moderne zarizenych bytech a pokojich s vlastni koupelnou. Vsechny nase byty a pokoje jsou vkusne a funkcne zarizeny, aby jste se i na dovolene nebo na sluzebni ceste mohli ihned citit jako doma.

Toto krasne ubytovani se nachazi v centru Prahy, v roce 2009 kompletne zrekonstruovane 3-patrove budove s vytahem, v klidne a prezto centralni poloze, nabizejici idealni kombinaci nocniho klidu a blizkosti pozoruhodnostem Prahy, nedaleko arealu prazskeho Vystaviste, uprostred mezi dvema velkymi parky Stromovka a Letenske Sady, s dobrou navaznosti na verejnou dopravu MHD a nabizi prijemne zarizene byty a pokoje. Tramvajova zastavka se nachazi pouhych 50 m od ubytovani a stanice metra (C) je vzdalena 5 minut pesi chuzi od ubytovani.

Byty a pokoje jsou komfortne a moderne zarizeny a nabizeji vynikajici sluzby: Lozni pradlo, rucniky, toaletni doplnky, uklid, pripojeni k internetu jsou zahrnuty v cene ubytovani.

V bezprostredni blizkosti najdete nekolik restauraci, bary, kavarny, cukrarny, obchody, supermarket, sluzby, stejne jako mnoho kulturnich pamatek a pozoruhodnosti. 15-ti minutovou prochazkou cestou prez park Letenske Sady s nadhernym panoramatickym vyhledem jste v historickem srdci Prahy, kde muzete obdivovat bohatou historii, mimo jine Staromestskeho namesti, Narodniho muzea a Vaclavskeho namesti. Dokonce i oblibenci nakupu zde prijdou na sve v neprebernem mnozstvi ruznych obchodu a butiku.

Pokud prijedete autem, muzete parkovat na ulici nebo na hlidanem parkovisti vzdalenem 500 m.

HOLIDAY IN CITY CENTRE OF PRAGUE ubytování v apartmánu

Prostorny a vzdusny apartman je vkusne a komfortne vybaven modernim nabytkem, manzelskou posteli, nocnimi stolky s lampickami ke cteni, satni skrini, psacim stolem se zidli, televizi, jidelnim stolem se zidlemi, rozkladaci sedackou nachazejici se v apartmanu pro 3 osoby, vybavenou kuchyni nadobim k priprave pokrmu a k jidlu, lednickou, pristupem k internetu zdarma a koupelnou se sprchovym koutem, umyvadlem, zrdcadlem a toaletou.

Moderni pokoj v podkrovi je vkusne a ucelne vybaven modernim nabytkem, manzelskou posteli, satni skrini, psacim stolem se zidli, televizi, pristupem k internetu zdarma a koupelnou se sprchovym koutem, umyvadlem, zrdcadlem a toaletou.

Lozni pradlo, rucniky a toaletni potreby a pripojeni k Internetu jsou zahrnuty v cene ubytovani.

Recepce

V prizemi budovy je denne od 09h do 18h k dispozici recepce a domovnik.

Gastronomie

V tesnem okoli ubytovani se nachazi nekolik restauraci, pizzerii, kavaren, cukraren, pivnic, vinaren a cocteil baru.

Okolí apartmánu a Praha

V tesnem sousedstvi ubytovani se rozprostiraji parky Letenske sady a nejvetsi prazsky park Stromovka, vhodne k romantickym prochazkam, jizde na koleckovych bruslich (inlineskatingu), projizdkam na kole a joggingu. Dale se v sousedstvi nachazi Technicke muzeum a Veletrzni palac ve kterem sidli Narodni Galerie.

Prijemnou prochazkou parkem Stromovka dojdete po moste prez reku Vltava do mestske casti Troja, kde se nachazi Trojsky zamek, Botanicka zahrada a Prazska ZOO. V blizkosti ubytovani se nachazi nejen Veletrzni palac s Narodni galerii a Technicke muzeum, ale i areal prazskeho Vystaviste, kde se kazdorocne kona Matejska pout, mnoho vyznamnych vystav, veletrhu a rada kulturnich a spolecenskych akci.

Staromestske namesti, stejne jako Vaclavske namesti, nejvetsi prazska trida plna restauraci a obchodu jsou dosazitelne za 15 - 20 minut prijemnou prochazkou po ceste prez park Letenske sady s nadhernym panoramatickym vyhledem na Prahu, reku Vltavu s jejimi mosty a Prazsky hrad.

Vsechny vyznamne prazske pametihodnosti jsou pesi chuzi snadno dosazitelne.

Rezervovat ubytování v HOLIDAY IN CITY CENTRE OF PRAGUE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah