AUSPICIE APARTMENT PRAHA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

AUSPICIE apartment jsou prostorné a moderní apartmány situované v Praze, 50 metrů od tramvajové zastávky Kamenická 10 minut tramvají od Staroměstského náměstí a Pražského hradu.

Apartmány se nachází blízko historického centra, 10-15 minut chůze parkem, ze kterého je krásný výhled na město. Praha 7 je skvělou volbou pro hosty, které zajímá: procházky, památky a jedinečné prostředí. K dispozice jsou 5 pokojů vybavených satelitní TV, vlastní koupelnou s toaletními potřebami. Standardem je lednice, rychlovarná konvice a příslušenství pro přípravu čaje a kávy. V celém ubytovacím zařízení je dostupná bezplatná WI – FI. A také 8 apartmánu s kuchyňským koutem různé velikosti. Auspicie nabízí moznost ubytovaní s domácími mazlíčky za poplatek.

AUSPICIE APARTMENT PRAHA ubytování v aparthotelu

Auspicie nabízí ne jenom apartmány vybavené kuchyňským koutem ale i male útulné pokoje. Všechny pokoje jsou vybavené satelitní TV, mají vlastní koupelnu s toaletními potřebami. Standardem je lednice, rychlovarná konvice a příslušenství pro přípravu čaje a kávy. V celém domě lze využívat Wi-Fi zadarmo. Apartmány jsou vybavené mikrovlnou troubou a plotýnkou také jsou k dispozice kuchyňské potřeby. V bezprostřední blízkosti se nacházejí různé café, bary, restaurace a obchody. Poblíž apartmánu je placené veřejné parkoviště.

Recepce

Otevírací doba recepce od 7:00 do 18:00.

Při příjezdu po 18:00 prosíme o info.

Gastronomie

Snídaní nepřipravujeme, ale můžeme Vám nabídnout „Coofee and tea snack“. V nabídce mate café, čaj, tousty, džemy, máslo, sýr, musil. Je to zadarmo od 7:00 do 9:30 hodin.

Okolí aparthotelu a Praha

Praha 7 je skvělou volbou pro hosty, které zajímá: procházky, památky a jedinečné prostředí. Apartmán se nachází 1,9 km od Karlova mostu a 2,1 km od Pražského hradu. Staroměstské náměstí s Pražským orlojem leží od Auspicie apartment 1,4 km a ZOO Praha 2,4 km. Letiště Václava Havla Praha je to 12 km. A 10 minut chůze do 2 velkých parků: Stromovka a Letenské sady.

Rezervovat ubytování v AUSPICIE APARTMENT PRAHA

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah