PENZION PEGAS - Děpoltovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Zámecký penzion Pegas se nachází 5 km severně od Karlových Varů. Mimo ubytování v tichém a ekologickém prostředí Vám nabízí stylovou restauraci „Veselá konírna" a krásné zážitky s krásnými koňmi v jezdeckém areálu Pegas. Současná podoba penzionu si zachovává proporci zámecké budovy, jak byla postavena v 18. století.

Zámecký areál Děpoltovice si oblíbil i německý kancléř Otto von Biscmark, který zde několikrát pobýval v letech 1862-1865. Je pravděpodobné, že zdejší prostředí v blízkosti Karlových Varů bylo svědkem různých politických jednání, které měnily Evropu. Vlastní parkoviště i pro BUS, letní zahrádku s možností grilování, pro potěšení našich nejmenších hostů máme k dispozici velké pískoviště se spoustou hraček.

PENZION PEGAS ubytování v pensionu

Celkem 43 míst ve – 2-, a 3-lůžkových pokojích (připojení WI-FI 2, 4 GHz), 1 apartmán s vlastní kuchyňkou a krbem. Na každém pokoji TV/SAT, WC, sprcha.

Gastronomie

Snídaně, polopenze a plná penze možná domluva na místě.

Stylové restaurace „Veselá konírna“ je umístěna v klenutých sklepích zámečku Pegas. Kapacita restaurace je 140 míst. Vyhlášená česká a světová kuchyně, široký výběr vín. Restaurace je schopna připravit podle Vašeho přání Vámi chycenou rybu z našeho rybníku.

Okolí pensionu a Děpoltovice

Loket – historické město s gotickým hradem, kde je instalována expozice středověkého mučení. Karlovy Vary – světoznámé lázeňské město, kulturní a společenské centrum Nové Hamry – středisko zimních sportů Jáchymov – lázně využívající radioaktivní vodu, historická mincovna kde se razil tolar (je po něm pojmenován dolar), místo pracovních táborů v 50 letech Horní Blatná – městská památková rezervace s mnoha unikátními domy, rozhledna na Blatenském vrchu, technická památka Blatenský příkop, přírodní unikát Vlčí jámy Ostrov – město s významnými barokními památkami Boží Dar – nejvýše položené město v ČR, středisko zimních sportů, přírodní rezervace Božídarská rašeliniště Sokolov – v zámku je muzeum s hornickou tématikou Přebuz – pozůstatky těžby cínu, v okolí obce několik přírodních rezervací Klínovec – nejvyšší hora Krušných hor, centrum zimních sportů Andělská Hora – romantická zřícenina gotického hradu, unikátní trojboká kaple Rotava – přírodní památka „Rotavské varhany“ Bublava – středisko zimních sportů a rozhlednou Bleiberg Tašovice – archeologická rezervace osídlení z doby……. , Bečov – hrad a zámek s jednou s nejvýznamnějších památek ČR – relikviářem sv. Maura

Rezervovat ubytování v PENZION PEGAS - Děpoltovice

Nejbližší ubytování v Děpoltovicích a okolí

Ubytování Děpoltovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah