VILLA OTARI - Nová Role

Více ve vile

Popis ubytování

​Nabízíme vám unikátní luxusní vilu s přímým vstupem do lesa a zároveň nedaleko krajského lázeňského města.
V objektu je skvěle vybavená kuchyně, společenská hala s kulečníkem, stolním fotbálkem. V 1NP je slunečná terasa. Dále součástí objektu je venkovní ohniště, dětská trampolína, venkovní vířivka, která je k dispozici v období květen - září.
Vila k pronajmutí poskytuje ubytování pro až 12 osob v 5 ložnicích. 
V objektu se nachází 5 samostatných ložnic, všechny s dvoulůžkem, v jedné navíc dvě samostatné postele a v jedné rozkládací gauč. Je možno přidat i dětskou postýlku, ložnice jsou prostorné. Tři ložnice mají i soukromou koupelnu.
Objekt má 4 koupelny z toho 3 opatřeny sprchovým koutem a v jedné je velká vana.
Objekt je vytápěn tepelným čerpadlem, s přídavným bojlerem na 300l. V přízemí jsou instalováno peletková krbová kamna, s automatickým termostatem, jedno balení pro start je v ceně, peletky jsou účtovány 120, - Kč/bal 15kg, dle spotřeby.

Okolí vily a Nová Role

​I když je tento objekt na samotě u lesa, do 15min jste autem v centru největšího lázeňského města západních Čech - Karlových Varů. Nedaleko od objektu vedou cyklostezky a turistické cíle Krušných hor. Nachází se v srdci lyžařských areálů Krušných hor (Nové Hamry, Jáchymov, Pernink, Plešivec i Klínovec).
Mezi hlavní cíle určitě patří lázně: Mariánské, Františkovi i Karlovy. Dále historické pamětihodnosti: Hrad Loket, Zámek Bečov, Andělská hora. Mnoho dalších turistických zajímavostí jako např. rozhledna Diana, Krudum nebo Cibulka. Milovníci přírody určitě zavítají do: obory Linhart, Bečovské botanické zahrady, nebo na Svatošské skály a mnoho dalších.

Rezervovat ubytování v VILLA OTARI - Nová Role

Nejbližší ubytování v Nové Roli a okolí

Ubytování Nová Role

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah