SPA POD JAVORY - Nejdek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Spa penzion po javory, který Vám nabídne rodinný relax v tiché přírodě, sportovní vyžití na multifunkčním hřišti, bazén, kryosaunu, konferenční sál, bar a další. Ubytujte se v Krušných horách v nově zrekonstruovaných apartmánech a pokojích.

SPA POD JAVORY se nachází v klidném a krásném prostředí Krušných hor, nedaleko lázeňského města Karlovy Vary.

Je ideálním místem pro relaxační a rodinné pobyty, firemní akce, svatby nebo rodinné oslavy. Pro hosty je k dispozici finská sauna, kryosauna, suchá vodní masáž, venkovní bazén, multifunkční hřiště, minigolf a hřiště pro nejmenší.

Po celkové rekonstrukci Rekreačního střediska POD JAVORY došlo k významnému zvýšení komfortu ubytování, ale i k zachování variability nabídky dle požadované úrovně ubytování. Všechny pokoje jsou vybaveny kvalitním nábytkem z masivu, lůžkovinami a prádlem vysoké hotelové kvality.

SPA POD JAVORY ubytování v rekreačním zařízení

Dvoulůžkový pokoj lux A1

Tento dvoulůžkový pokoj má vlastní sociální zařízení, klimatizaci, LED TV, možnost využití Wi-Fi, minibar.

Nábytek je z masivního dřeva. Z apartmánu je krásný výhled do přírody a zahrady.

Dvoulůžkový pokoj lux A2

Tento dvoulůžkový pokoj má vlastní sociální zařízení, klimatizaci, LED TV, možnost využití Wi-Fi, minibar.

Nábytek je z masivního dřeva. Z apartmánu je krásný výhled do přírody a zahrady.

Jednopokojový apartmán s vlastní kuchyní B1

Tento apartmán má jeden dvoulůžkový pokoj. Apartmán má vlastní sociální zařízení, LED TV, možnost využití Wi-Fi a vlastní vybavenou kuchyň. Nábytek je z masivního dřeva.

Dvoupokojový apartmán s vlastní kuchyní B2

Tento apartmán má dva dvoulůžkové pokoje. Apartmán má vlastní sociální zařízení, LED TV, možnost využití Wi-Fi, vlastní vybavenou kuchyň.

Nábytek je z masivního dřeva.

Apartmán s pokoji 2 + 3 lůžka A7 a A8

Tento apartmán má jeden dvoulůžkový a jeden třílůžkový pokoj. Dá se objednat v jakékoli obsazenosti. Apartmán má vlastní sociální zařízení, klimatizaci, LED TV v každém pokoji, Možnost využití Wi-Fi, minibar.

Nábytek je z masivního dřeva. Z apartmánu je krásný výhled do přírody a zahrady.

Apartmán s pokoji 2 + 3 lůžky A3 a A6

Tento apartmán je s dvoulůžkovým a třílůžkovým pokojem. Má vlastní sociální zařízení se vstupem z každého pokoje. Dá se objednat v jakékoli obsazenosti. Možnost využití Wi-Fi, Televizor, minibar.

Recepce

8:00 - 22:00

Gastronomie

Poseďte v našem baru, kde si můžete dát lahodnou kávu nebo sklenku s přáteli. Stylové prostředí, dřevěný nábytek, hudba, to vše vám zpříjemní chvíle v našem baru.

Okolí rekreačního zařízení a Nejdek

V okolí je celá řada značených turistických stezek a cyklostezek. V sousedství se nachází Farma Fojtov, kde se nabízí agroturistika, rybolov a jezdectví na koni včetně jezdecké školy. Pro milovníky zimních sportů jsou v nedalekém okolí sjezdovky a upravované běžkařské dráhy. V dostupné vzdálenosti od SPA POD JAVORY (do 25 km) se nachází golfová hřiště, z nichž nejblíže jsou Golf- Karlovy Vary, Golf Cihelny a další.

Rezervovat ubytování v SPA POD JAVORY - Nejdek

Nejbližší ubytování v Nejdku a okolí

Ubytování Nejdek

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah