PENZION U DVOU PÁNŮ - Pernink

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nabízíme klidné a příjemné ubytování v rodinném Penzion U Dvou pánů, který se nachází v obci Pernink, nedaleko Karlových Varů.

Nabízíme klidné a příjemné ubytování v rodinném  Penzion U Dvou pánů, který se nachází v obci Pernink, nedaleko Karlových Varů.   Můžete se ubytovat ve standardně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením, parkovat můžete na našem oploceném pozemku zdarma.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION U DVOU PÁNŮ ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sociálním zařízením, TV a Wi-Fi.

Recepce

Nonstop

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně, ale nabízíme i polopenzi, Low Carb, či bezlepkovou stravu.

Okolí pensionu a Pernink

Okolí Perninku poskytuje mnoho příležitostí ke sportovnímu i kulturnímu vyžití. V létě jsou k dispozici stovky kilometrů značených cyklistických stezek zabíhajících do přírodních rezervací a hřebenových partií s nádhernými výhledy. Trasy navazují na síť cyklistických stezek v sousedním Německu, které je vzdáleno pouhých 10 km.

V zimních měsících je pro lyžaře upraveno přes 80 km běžeckých stop. V blízkosti obce probíhá trasa Krušnohorské lyžařské magistrály. Ski areál Velflink pro malé sjezdaře se nachází 200 metrů od penzionu, k vleku se lze dostat na lyžích. Ski areál Plešivec je vzdálen 3 km a k vleku Vás, po domluvě, dovezeme. Areály na Klínovci a Božím Daru jsou 17 km od penzionu.

Rezervovat ubytování v PENZION U DVOU PÁNŮ - Pernink

Nejbližší ubytování v Perninku a okolí

Ubytování Pernink

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah