PENZION LUMIS - Smolné Pece

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Náš rodinný penzion se nachází v Krušných horách ve vesničce Smolné Pece, nedaleko západočeských lázní Karlovy Vary, obklopené krásnými lesy. Obec Smolné Pece se rozkládá uprostřed panenské přírody na rozsáhlé mýtině severního úbočí Hamerského vrchu v nadmořské výšce 518 metrů, pouze necelých 11 km severozápadně od Karlových Varů a 4,5 km jihovýchodně od Nejdku.

V našem penzionu nabízíme příjemné ubytování v klidném prostředí. K dispozici máme 10 pokojů. Pokoje jsou prostorné 2–4 lůžkové.   Každý pokoj má pěkné vlastní sociální zařízení (WC a Sprcha). U nás máte možnost se ubytovat se svým psím kamarádem. Dále máme k dispozici společenský sál vhodný pro rodinné oslavy, svatby nebo firemní akce. WiFi zdarma a Parkování před penzionem také zdarma.

PENZION LUMIS ubytování v pensionu

Nabízíme prostorné pokoje s vlastním sociálním zařízením (WC a Sprcha). Pokoje jsou pěkné renovované s koberci a centrálním vytápěním. Pokoje nabízí krásný výhled na klidnou přírodu. U nás máte možnost se ubytovat se svým psím kamarádem.

Recepce

Otevírací doba recepce je od 09:00 do 18:00 hodin.

Gastronomie

Naše Restaurace Lumis má kapacitu pro 70 osob. Zatím nabízíme kontinentální snídaně formou bufetu v ceně ubytování. Večeře jsou á la Carte výběr z menu.  

Okolí pensionu a Smolné Pece

Okolí Smolných Pecí je v letním období ideální pro turistiku a cyklistiku. V blízkosti najdete vyhledávaná turistická místa, kterými jsou například Rozhledna Pajndl na Tisovém vrchu, Rajmanova vyhlídka na křížovém vrchu, Děpoltovický rybník, Hrad Loket, Zámek Doubí, Rozhledna Plešivec a další.   V zimním období najdete nedaleko od nás lyžařské vleky a trasy pro běžkování. V blízkosti se nachází skiarealy v Nových Hamrech, Pernink, Abertamy a Božím Daru. Vaše kola nebo lyže si můžete u nás bezpečně uschovat.

Rezervovat ubytování v PENZION LUMIS - Smolné Pece

Nejbližší ubytování Smolné v Pecie a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah