VILA NEJDEK ERZGEBIRGE

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Apartmánový dům s certifikací **** o celkové kapacitě 12 lůžek. V domě se v současné době nacházejí dva rodinné apartmány o rozloze 52 m2 standardně pro 3 osoby s možností další přistýlky a dvě dvoulůžková studia o velikosti 18 m2. Všechny pokoje jsou vybaveny kompletní kuchyní, popř. kuchyňským koutem včetně mikrovlnky, kávovaru, toasteru, lednice, nádobí, skla a příborů. Všechny obytné jednotky mají vlastní WC, prostorný sprchový kout, větší koupelny pak i bidet. V suterénu je společenská místnost, infrasauna a vířivka.

VILA NEJDEK ERZGEBIRGE ubytování v aparthotelu

Vila Nejdek Erzgebirge poskytuje ubytování v apartmánech či studiích.
2× Studio o velikosti 18 m², s dvěma oddělenými postelemi je dále vybaveno kuchyňským koutem včetně mikrovlnky, kávovaru, toasteru, lednice, nádobí, skla a příborů. Ručníky a povlečení jsou samozřejmostí. Má vlastní WC, prostorný sprchový kout, velkoplošnou TV + SAT s výběrem programů a free WIFI.
2× Apartmán o rozloze 52 m² pro 3 osoby s možností další přistýlky je vybaven kompletní kuchyní, včetně mikrovlnky, kávovaru, toasteru, lednice, nádobí, skla a příborů. Ručníky a povlečení jsou samozřejmostí. Apartmán má vlastní WC, prostorný sprchový kout a bidet. Velkoplošné TV + SAT s výběrem programů a free WIFI.

Recepce

Bez recepce. Samoobslužný CHECK IN/CHECK OUT. ​

Rezervovat ubytování v VILA NEJDEK ERZGEBIRGE

Nejbližší ubytování v Nejdku a okolí

Ubytování Nejdek

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah