HOTEL SEIFERT - Nové Hamry

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Seifert se nachází v malebném údolí při soutoku Rolavy a Bílého potoka v Krušných horách.

Hotel Seifert se nachází v centru Nových Hamrů. V hotelu se nachází stylová nekuřácká restaurace, Grill bar a společenský sál s kapacitou až 100 lidí. Restaurace je otevřená od 10 do 22 hodin a nabízí široký výběr z české a mezinárodní kuchyně. Rekreační a chalupářská oblast Nové Hamry se stala velmi vyhledávaným letoviskem a místem odpočinku nejen pro krásnou přírodu, ale také pro čisté ovzduší, které patří podle posledních průzkumů k nejčistším z celého Krušnohoří. Zde se dá prožít ideální dovolená v kterémkoliv ročním období. Letní je ideální pro cykloturistiku a pěší turistiku. V zimě je jeho poloha nedocenitelná pro zimní sporty. K dispozici je přímo v obci sjezdovka. Z dalších aktivit, které nabízejí Nové Hamry a okolí, jmenujme například nordic walking, bungee trampolínu, krytý bazén s kurzy plavání a aquazorbingem, rybaření, houbaření, horolezectví či rafting. V obci je fotbalové hřiště a volejbalový kurt, lze zajistit masáže.

HOTEL SEIFERT ubytování v hotelu

Hotel Seifert nabízí ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Pokoje jsou standardně vybaveny sociálním zařízením, TV a připojením k internetu. Kapacitu mnohých pokojů je možné navýšit o přistýlky.

Recepce

12 hodinová

Gastronomie

K Hotelu Seifert patří nekuřácká restaurace Seifert. Ta je otevřená denně od 10 do 22 hodin a nabízí široký výběr tradiční české kuchyně a kuchařských specialit. V letní sezóně lze posedět a občerstvit se pod slunečníky na dvou hotelových zahrádkách s obsluhou a kapacitou až 70 osob.

Okolí hotelu a Nové Hamry

Hotel Seifert se nachází v Nových Hamrech v srdci Krušných hor. Malebnou obec obklopují vysoké lesnaté vrchy, z nichž nejimpozantněji působí masiv Tisovského vrchu (Pajndl) s historickou kamennou rozhlednou. Údolí Rolavy je branou přírodního parku Jelení vrch. Výlety do okolí: Vlčí jámy, Rýžovna, salaš Rýžovna, rozhledna Blatenský vrch, Plešivec a Tisovský vrch s rozhlednou Pajndl, Horní Blatná a muzeum těžby cínu, Krušnohorská magistrála, Blatenský příkop, Božídarské rašeliniště, Jáchymov - královská mincovna a důl Svornost, Ježíškova cesta na Božím Daru, přírodní park Přebuz, Nejdek, Krušnohorský Semmering, Palác princů a zámek v Ostrově, Židovský hřbitov v Hroznětíně, Hrad Loket, Svatošské skály, Bečov nad Teplou - zámek Bečov a muzeum historických motocyklů a hraček. Možnost zajištění výletů hotelovým mikrobusem (8 osob + řidič) do Karlových Varů (25km), Mariánských Lázní (70km), Františkových Lázní (70km) či Chebu (60km), ale i vyhlídkových letů do okolí z mezinárodního karlovarského letiště.

Rezervovat ubytování v HOTEL SEIFERT - Nové Hamry

Nejbližší ubytování v Nových Hamrech a okolí

Ubytování Nové Hamry

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah