PENZION MATĚJ - Nejdek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Matěj se nachází 5 km od městečka Nejdek, pouhých 15 minut jízdy od Karlových Varů.

Chcete strávit příjemnou noc s přítelkyní či manželkou, přijet na týdenní klidnou rodinnou dovolenou, oslavit vánoční svátky, Silvestra nebo se jen na chvíli zastavit v čisté přírodě? Pension Matěj vám splní všechna tato přání a navíc se tu budete cítit v pohodě. Uprostřed nádherné Krušnohorské přírody můžete najít klid, romantiku i ideální prostředí pro děti.

K dispozici máme 6 pokojů o celkové kapacitě 17 lůžek s možností přistýlek. Velký pozemek u pensionu poskytuje prostor pro nejrůznější odpočinkové aktivity jako je tenis, stolní tenis, volejbal, grilování nebo drbání domácích zvířátek za ušima (stálé osazenstvo tvoří pes Ronny, kočky, prasátka, králíci a většinou máme taky ovečku nebo kůzlátka).

PENZION MATĚJ ubytování v pensionu

4-lůžkový apartmán “La Masers”
Velmi vymazlený apartmán se nachází v podkroví pensionu. Má krásný výhled do třech světových stran a je vybavený ve starožitném duchu včetně krásného dřevěného vyřezávaného nábytku. Unikátní vysavač, nádherný starý gramofon a další doplňky ještě umocňují historického ducha pensionu. Apartmán rádi využívají novomanželé nebo kdokoliv, kdo má rád soukromí a chce si vychutnat velký prostor v podkroví. TV na pokoji. 3-lůžkový pokoj “Svěží senioři”
Má výhled na zahrádku a je vybaven starým dřevěným nábytkem, včetně krásných vyřezávaných skříní a postelí. Tento pokoj je v přízemí, je vhodný pro vyzrálou dvojici nebo tříčlenoupartičku. Moderně vybavená koupelna s WC je přes chodbičku. 2-lůžkový pokoj “Milenci”
Pokoj s výhledem na altánek a hřiště pensionu. Je určen pro ty, kteří upřednostňují blízkost druhé osoby v menším prostoru. Příslušenství (WC, sprcha) v pokoji, stejně jako TV. 4-lůžkový pokoj “Parta Hic”
Pokoj s výhledem na zahrádku a do zeleně. Vhodný pro větší posádku, která se nebojí spát pohromadě. Moderně vybavená koupelna, TV a lednice na pokoji. 2-lůžkový pokoj “Manžílci”
Pokoj s výhledem na zahrádku a do zeleně. Vhodný pro správně ostřílenou dvojici. Příslušenství (WC, sprcha) přes malou chodbičku. TV a lednice na pokoji. 3-lůžkový pokoj “Rodinka”
Pokoj s výhledem na zahrádku a do zeleně. Vhodný pro tříčlennou rodinku nebo libovolnou trojčlenku. Příslušenství (WC, sprcha) přes malou chodbičku.

Gastronomie

V našem pensionu vám rádi brzy ráno či pozdě odpoledne připravíme bohatou a chutnou snídani. Určitě nebude chybět: čerstvé slané nebo sladké pečivo, domácí marmeládička, domácí čerstvá vajíčka, nějaká ta uzeninka, slaninka a zeleninka a možná taky lahodný koláč paní domácí. A samozřejmě hodně kávy a čaje.

Snídaňová místnost může večer sloužit jako ideální místo pro vaše oslavy. K dispozici je vám plně vybavená kuchyně, kde si můžete uvařit něco podle vlastního gusta. Pokud nechcete trávit čas u plotny, rádi vám osobně poradíme, kam zajít na oběd či večeři. Karlovy Vary (cca 15 minut autem) vás uspokojí bohatým výběrem restaurací, kaváren a cukráren.

Okolí pensionu a Nejdek

Pension Matěj má své zvláštní kouzlo jednak tím, že v roce 1990 vznikl přestavbou bývalé školy z třicátých let a jednak díky jeho umístění v klidném zákoutí vesnice Lesík. Okolí plné
lesů, plání a kopců přímo vybízí k letním procházkám, jízdě na kole, podzimnímu houbaření nebo zimním radovánkám jako je běžkování či lyžování. Nedaleko pensionu najdete
přehradu, kde se můžete v parných dnech osvěžit a v mrazivých zase zahřát na bruslích. Rádi vám půjčíme kola, lyže či běžky nebo taky košík na houby.

Rezervovat ubytování v PENZION MATĚJ - Nejdek

Nejbližší ubytování v Nejdku a okolí

Ubytování Nejdek

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah