PENZION NA FAŘE - Nové Hamry

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Stylově zařízený penzion, v prostorách bývalé fary, nabízí příjemné ubytování s romantikou horských obcí minulého století. Penzion je celý nekuřácký a tudíž vhodný pro rodiny s dětmi. Obec Nové Hamry byla založena v 15. století horníky. Své jméno dostala podle nového hamru postaveného pod Dvorským vrchem.

Tradiční česká kuchyně jenom umocní pohodu tohoto penzionu. Zdravý horský vzduch po době strávené na lyžích v zimní sezóně nebo v létě po pěší tůře či po vyjížďce na horských kolech, dozajista zlepší vaši chuť k jídlu. Ubytování je se snídaní, polopenzí, popřípadě s plnou penzí.

V těsné blízkosti penzionu je lyžařský areál "Nad kostelem" se třemi sjezdovkami s vleky a naproti přes silnici velké parkoviště. Sto metrů od penzionu je lyžařská školička pro děti a začátečníky s dvěma sjezdovkami a nedalekou půjčovnou lyžařských potřeb a horských kol. Mezi penzionem a parkovištěm je horský bufet "Krmelec", ke kterému lze v zimě sjet na lyžích. Lyžařské areály Boží Dar, Klínovec a Pernink jsou odtud cca 20 min. autem. V okolí najdete trasy pro túry na běžkách po Krušnohorské magistrále i letní projížďky na horských kolech nebo pěší výlety přírodou Krušných hor. Celoroční možnost výletů do sousedního Německa.

PENZION NA FAŘE ubytování v pensionu

Ubytování v nově restaurovaných prostorách s kapacitou 41 míst v 11 pokojích (1/2, 1/3, 9/4), vám poskytne příjemné prožití zde stráveného času. Pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením a WIFI připojením na internet.

Gastronomie

Stravování v penzionu nabízí tradiční domácí českou kuchyni.

Snídaně jsou dle obsazenosti penzionu buď servírované teplé snídaně nebo formou švédského stolu. Je možné si doobjednat také polopenzi nebo i plnou penzi. Oběd i večeře zahrnuje polévku a hlavní jídlo. Jsme zvyklí zajistit vegetariánské či bezlepkové stravování.

Stylově zařízená jídelna je vybavena podlahovým topením, což ocení zvláště děti.

Další možnost stravování nabízí bufet KRMELEC, kde nabízíme celodenní rychlé občerstvení typu utopence, naložený hermelín, klobása a podobně.

Okolí pensionu a Nové Hamry

Krásná příroda Krušných hor láká k výletům v každé roční době na kole, pěšky nebo na běžkách. Po Nových Hamrech jsou dvě naučné stezky. Na krásnou vyhlídku lákají rozhledny Pajndl nebo rozhledna na Blatenském vrchu.

V zimě je možné využít kvalitně upravené běžecké stopy v nejbližším okolí nebo se napojit na Krušnohorskou magistrálu a užít si delší tůru. Krušné hory nabízejí i kvalitní podmínky pro sjezdové lyžování. V Nových Hamrech jsou tři areály na lyžování U Smrku, Za Kostelem a ABC ski včetně školičky pro nejmenší lyžaře. V dojezdové vzdálenosti jsou ski areály na Plešivci, Klínovci, Potůčkách nebo na Perninku.

Další výlety lze podniknout do blízkých Karlových Varů nebo na Hrad Loket.

Rezervovat ubytování v PENZION NA FAŘE - Nové Hamry

Nejbližší ubytování v Nových Hamrech a okolí

Ubytování Nové Hamry

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah