HORSKÝ HOTEL MALAMUT - Nové Hamry

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Horský Hotel MALAMUT*** se nachází v obci Nové Hamry v Krušných horách.
Hotel MALAMUT nabízí ubytování v příjemném prostředí horského hotelu s krytým bazénem a saunou a výbornou tradiční českou kuchyni i lahodnou zvěřinu. V okolí se nachází lyžařské sjezdovky i běžecké trasy, četné cyklostezky a cesty pro pěší turistiku. Resort hotelu MALAMUT je vhodný pro relaxační a sportovní pobyty, pro rodiny s dětmi i početnější skupiny, k pořádání rodinných oslav, svateb, firemních pobytů apod. akcí.

Přijeďte poznat krásu Krušných hor do Horského hotelu MALAMUT a užít si nádherné přírody v létě i v zimě! Horský Hotel MALAMUT nabízí ubytování pro rodiny s dětmi a širokou turistickou veřejnost v nově zrekonstruovaných, plně vybavených 26 pokojích a apartmá o celkové kapacitě 58 lůžek. Ubytování v hotelu MALAMUT je poskytováno vč. neomezeného vstupu do krytého BAZÉNU. Hotelová Restaurace je pro Vás otevřena každý den a nabízí široký výběr hotových a minutkových jídel včetně specialit, které jinde neochutnáte - tradiční českou kuchyni a výběr z kvalitní prvotřídní zvěřinové nabídky na stálém jídelním lístku! Horský Hotel MALAMUT nabízí ve svém ubytovacím areálu k využití - Krytý plavecký BAZÉN, finskou saunu, whirpool, nově i moderní školicí a konferenční místnost s kapacitou do 30ti osob a společenskou místnost, samozřejmostí je také wifi v celém objektu, venkovní zázemí s pergolou, grilem a ohništěm, restaurace s venkovní krytou terasou a soukromé parkoviště v areálu objektu.

HORSKÝ HOTEL MALAMUT ubytování v hotelu

Celková ubytovací kapacita resortu je 58 lůžek

17× dvoulůžkový pokoj (8× twin, 9× double)

4× třílůžkový pokoj s balkonem

5× čtyřlůžkový pokoj

2× apartmá

Gastronomie

Restaurace s celodenním provozem nabízí tradiční českou kuchyni a lahodnou zvěřinu!

Okolí hotelu a Nové Hamry

V okolí se nachází lyžařské sjezdovky i běžecké areály, četné cyklostezky a cesty pro pěší turistiku. Hotelový resort je vhodný pro relaxační a sportovní pobyty, pro rodiny s dětmi i početnější skupiny, k pořádání rodinných oslav, svateb, firemních pobytů apod. akcí.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL MALAMUT - Nové Hamry

Nejbližší ubytování v Nových Hamrech a okolí

Ubytování Nové Hamry

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah