BEACHCAMP NOVÁ ROLE - Božičany

Více o areálu kempu

Popis ubytování

​BeachCamp na pláži koupaliště v Nové Roli je v samém srdci karlovarského regionu, 10 minut od Karlových Varů.   V pohodlných, plně zařízených apartmánech pro 4 osoby s celoročním provozem se budete cítit jako doma.   Odtud je to všude kousek.  

BeachCamp je celoroční ubytovací zařízení v Nové Roli nedaleko Karlových Varů. V pěti chatách disponuje deseti apartmány o celkové kapacitě 40 lůžek. V každém apartmánu je vybavená kuchyňka a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. ​ BeachCamp disponuje zázemím pro libovolnou soukromou akci. V přízemí budovy ve tvaru pyramidy je společenský sál o kapacitě 60 lidí, s barem, přípravnou a toaletami. Krátkým schodištěm do patra navazuje velký open-space, který pojme až 120 lidí a je možné jej přizpůsobit pro libovolný účel: svatbu, firemní event nebo kulturní akci. Přímo před hlavní budovou BeachCamp (pyramidou) je velké parkoviště, které pojme až 30 aut. Po předchozí domluvě je možné parkovat také na vyhrazených místech uvnitř kempu.

BEACHCAMP NOVÁ ROLE ubytování v areálu kempu

V každém apartmánu se nachází ​dva samostatné pokoje, v každém dvě lůžka (a v každém pokoji možnost jedné přistýlky),   kuchyňka s vybavení pro přípravu teplých pokrmů i stolovaní,   jídelní koutek,   koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Okolí kempu a Božičany

Lyžujte v některém z mnoha lyžařských areálů, zajeďte si na běžkách do Německa, anebo si vychutnejte zimní Karlovy Vary, Loket nebo Mariánské Lázně. ​Karlovy Vary, královský hrad Loket, zámek Bečov, klášter premonstrátů Teplá… tolik výletních destinací, že nebudete vědět, kam dřív.

Rezervovat ubytování v BEACHCAMP NOVÁ ROLE - Božičany

Nejbližší ubytování v Božičanech a okolí

Ubytování Božičany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah