BLUESTARS HOME - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Bluestars Home nabízí nadstandardní a plně vybavené apartmány pro krátkodobé i dlouhodobé pobyty.

Výhody ubytování

Apartmány - kompletně vybaveny, kuchyně, posezení, jídelní kouty a ložnice. Vlastní parkovací místo. Zdarma wifi. Klid a soukromí. Příjezd automobilem přímo před apartmán Parkování zdarma. Po dohodě možný brzký příjezd i pozdější odjezd (závisí na obsazenosti) Slevy

Bluestars Home nabízí nadstandardní a plně vybavené apartmány pro krátkodobé i dlouhodobé pobyty pro dva a více osob. (až 26 hostů) Ubytování se může pochlubit zahradou a vlastním parkováním a nachází se ve Staré Roli, 4 km od centra lázeňského města Karlovy Vary. Můžete zde obdivovat nejen krásné památky v centru města, ale i v jeho okolí (kostel Nanebevstoupení Páně je jen 200 m od Home). V létě můžete navštívit volnočasový areál Rolava (koupání, kulturní akce, maratóny, sportovní akce, tenis, beach volejbal, inline dráha, půjčovna sportovních potřeb...)

BLUESTARS HOME ubytování v apartmánu

Apartmány

1. Happy, apartmán pro 3 osoby v přízemí

Apartmán Happy má koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a WC (fén, toaletní potřeby, ručníky, osušky, župany), dále plně vybavenou kuchyni (sklokeramická varná deska, el. trouba, myčka, lednice, varná konvice, toustovač, nádobí a veškeré kuchyňské vybavení...), jídelní stůl a židle, dále ložnicí s manželským dvojlůžkem 180×200 cm (lůžkoviny, povlaky, přehoz), nočními stolky a lampičkami, dále prostornou šatní skříň, plochou TV a rozkládací válendu (lůžkoviny, povlaky). Parkování ve dvoře je zdarma. Wifi volně k dispozici. Ubytovací poplatek je v ceně ubytování.

Klíč od apartmánu si můžete v případě pozdního příjezdu vyzvednout v trezoru, bezpečnostní kód bude zaslán sms zprávou. Trezor může být používán po celou dobu pobytu, i klíče lze tímto způsobem předat.

TV Trezor Bezdrátový internet: zdarma Hotelový textil Sprcha WC Lednice Fén na vlasy Ústřední topení Plně vybavená kuchyně Myčka

3. Bigger, prostorný apartmán pro 4 osoby

Apartmán Bigger má plně vybavenou kuchyni (lednice, mikrovlnná trouba, dřez, varná deska, el. trouba, varná konvice, kuchyňské nádobí a další vybavení... pračku), dále ložnici s manželskými postelemi 180×200 cm (lůžkoviny, povlaky, přehoz), noční stolky s lampičkami a zrcadlovou šatní skříň, křesílka a stolek, plochou TV, dvojsedačku (lůžkoviny, povlaky, přehoz), dále jídelnu s jídelními stoly a židlemi, druhou ložnici s dvěma válendami, dvojsedačkou, šatní skříní a nočními stolky s lampičkami (lůžkoviny, povlaky, přehoz), dále koupelnu s vanou, umyvadlem a WC. (fén, toaletní potřeby, ručníky, osušky, župany). Parkování ve dvoře Bluestars Home je zdarma. Wifi volně k dispozici. Ubytovací poplatek je v ceně ubytování.

Klíč od apartmánu si můžete v případě pozdního příjezdu vyzvednout v trezoru, bezpečnostní kód bude zaslán sms zprávou. Trezor může být používán po celou dobu pobytu, i klíče lze tímto způsobem předat.

TV Trezor Bezdrátový internet: zdarma Hotelový textil Vana WC Umyvadlo Lednice Fén na vlasy Ústřední topení Plně vybavená kuchyně Pračka Mikrovlnná trouba

6. Sweet, apartmán až pro 5 osob.

Apartmán Sweet je celkem až pro 5 osob. Apartmán má dvě ložnice, jednu s manželskými postelemi 180×200 cm, rozkládací válendou (lůžkoviny, povlaky), jídelním stolem a židlemi, plochou TV, noční stolky s lampičkami a křesílky (lůžkoviny, povlaky, přehoz). Druhá ložnice je vybavena dvěma samostatnými válendami, šatní skříní a nočními stolky s lampičkami (lůžkoviny, povlaky, přehoz). Kuchyně je plně vybavena (myčka, sklokeramická varná deska, el. trouba, lednice). Koupelna má sprchový kout, WC a umyvadlo. (fén, toaletní potřeby, ručníky, osušky, župany). Parkování ve dvoře Bluestars Home je zdarma. Wifi volně k dispozici. Ubytovací poplatek je v ceně ubytování.

Klíč od pokojů si můžete v případě pozdního příjezdu vyzvednout v trezoru, bezpečnostní kód bude zaslán sms zprávou. Trezor může být používán po celou dobu pobytu, i klíče lze tímto způsobem předat.

TV Trezor Bezdrátový internet: zdarma Hotelový textil Sprcha WC Lednice Fén na vlasy Ústřední topení Myčka Plně vybavená kuchyně Mikrovlnná trouba

4. Lucky, apartmán pro 4 osoby.

Apartmán Lucky je celkem pro 4 osoby. Apartmán má jednu ložnici s manželskými postelemi 180×200 cm, prostornou šatní skříň se zrcadlem, jídelní stůl a židle a noční stolky s lampičkami (lůžkoviny, povlaky, přehoz), dále obývací pokoj s kuchyní vybavený velkou sedací soupravou se dvěma válendami na spaní a plochou TV (vařič, lednice, varná konvice. . lůžkoviny, povlaky,) Koupelna má sprchový kout, WC a umyvadlo. (fén, toaletní potřeby, ručníky, osušky, župany). Parkování ve dvoře Bluestars Home je zdarma. Wifi volně k dispozici. Ubytovací poplatek je v ceně ubytování.

Klíč od pokojů si můžete v případě pozdního příjezdu vyzvednout v trezoru, bezpečnostní kód bude zaslán sms zprávou. Trezor může být používán po celou dobu pobytu, i klíče lze tímto způsobem předat.

TV Trezor Bezdrátový internet: zdarma Hotelový textil Sprcha WC Lednice Fén na vlasy Ústřední topení Vybavená kuchyně Sedací souprava

2. Star, prostorný apartmán v přízemí pro 4 osoby

Apartmán Star má plně vybavenou kuchyni (lednice, dřez, varná deska, el. trouba, varná konvice, kuchyňské nádobí a další vybavení...), dále ložnici s manželskými postelemi 180×200 cm (lůžkoviny, povlaky, přehoz), noční stolky s lampičkami, šatní skříň, jídelní stůl a židle, plochou TV a druhou ložnici s dvěma válendami, šatní skříní a nočními stolky s lampičkami (lůžkoviny, povlaky, přehoz), dále koupelnu s vanou, umyvadlem a WC. (fén, toaletní potřeby, ručníky, osušky, župany). Parkování ve dvoře Bluestars Home je zdarma. Wifi volně k dispozici. Ubytovací poplatek je v ceně ubytování.

Klíč od apartmánu si můžete v případě pozdního příjezdu vyzvednout v trezoru, bezpečnostní kód bude zaslán sms zprávou. Trezor může být používán po celou dobu pobytu, i klíče lze tímto způsobem předat.

TV Trezor Bezdrátový internet: zdarma Hotelový textil Vana WC Umyvadlo Lednice Fén na vlasy Ústřední topení Plně vybavená kuchyně

5. Fresh, prostorný dvoupodlažní apartmán až pro 6 osob

Apartmán Fresh má plně vybavenou kuchyni s jídelním koutem (lednice, dřez, varná deska, el. trouba, varná konvice, kuchyňské nádobí a další vybavení... stůl a židle), dále ložnici s manželskými postelemi 180×200 cm (lůžkoviny, povlaky, přehoz), noční stolky s lampičkami, šatní skříň, jídelní stůl a židle, plochou TV a druhou ložnici v patře s dvěma válendami, nočními stolky s lampičkami (lůžkoviny, povlaky, přehoz), dále koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. (fén, toaletní potřeby, ručníky, osušky, župany) a obývací pokoj s prostornou sedací soupravou se dvěma pohovkami na spaní. Parkování ve dvoře Bluestars Home je zdarma. Wifi volně k dispozici. Ubytovací poplatek je v ceně ubytování.

Klíč od apartmánu si můžete v případě pozdního příjezdu vyzvednout v trezoru, bezpečnostní kód bude zaslán sms zprávou. Trezor může být používán po celou dobu pobytu, i klíče lze tímto způsobem předat.

TV Trezor Bezdrátový internet: zdarma Hotelový textil Vana WC Umyvadlo Lednice Fén na vlasy Ústřední topení Plně vybavená kuchyně Sedací souprava

Všechny naše apartmány mají kompletně vybavené kuchyně, posezení, jídelní kouty, ploché TV, WIFI, parkování.

Maximální obsazenost osob 26.

Check-in: 16:00 – 22:00 / Check-out: 8:00 - 10:00

Recepce

Check-in: 16:00 – 22:00 / Check-out: 8:00 - 10:00

Okolí apartmánu a Karlovy Vary

V okolí apartmánů jsou Lázně Karlovy Vary, Mlýnská Kolonáda, Tržní Kolonáda, Sadová kolonáda, Vřídelní Kolonáda, 12 léčivých pramenů (největší koncentrace léčivých pramenů na světě), Vřídlo, Zámecká věž, Císařské lázně, Lázně III. , Alžbětiny Lázně, vzácné sochy, Vyhlídky, parky, lázeňské lesy, řada cyklostezek, Svatošské skály, hrad Loket, řada golfových hřišť, KV Aréna s bazénem (i venkovním v létě) a multifunkční halou, lanové centrum sv. Linhart, vodácká stezka po Ohři, Vánoční dům - zámeček Doubí, rozhledna Aberg, Goethova rozhledna, Vyhlídka Tři kříže, Muzeum Dr. Bechera, Becherova vila, rozhledna Diana, Motýlí dům, Vyhlídka Jelení skok, pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, kostel sv. Máří Magdalény, Karlovarské městské divadlo, Galerie umění, sklárna Moser, muzeum Moser, hrad a zámek Bečov, zámek Chýše, Horní Hrad a další lázeňská města - Františkovy Lázně, Mariánské Lázně, Jáchymov, lázně Kynžvart, Krušné Hory se svými středisky - Boží Dar, Klínovec, Pernink a mnoho dalšího... .

Přemýšlíte nad nějakým magickým místem, kde jsou krásné památky, přírodní scenérie a taky hodně romantiky? Tak to vše Vám nabízí lázeňské město Karlovy Vary.

Špičkové, vyhlášené restaurace a okouzlující kavárny, léčivé prameny. Je to na vás co si vyberete. Promenády v centru s krásnými budovami, návštěva podzemního Vřídla, sklářské huti nebo procházka v lázeňských lesích.

A co musíte určitě vidět - nejnavštěvovanější událost v Karlových Varech – Mezinárodní filmový festival – tradici již od roku 1946, Karlovarský půlmaraton – závod na 21 097 m. Zúčastněte se a zaběhněte svůj osobní rekord.

Podnikněte výlet po jedné z nejstarších naučných stezek v ČR a seznamte se se vzácnými zvířaty i rostlinami CHKO Slavkovského lesa. Pojďte poznávat a relaxovat v ničím nerušené přírodě.

MHD či doprava z celé ČR a ciziny není problém. Letiště je jen 12 km od Vašeho apartmánu či pokoje.

Vypráví se, že Karel IV. kdysi podnikl loveckou výpravu z poblíž ležícího hradu Lokte do lesů v hornatých končinách a údolích, kde dodnes vyvěrají horké prameny. Zdejší lesy oplývaly zvěří. Při lovu jeden ze psů počal štvát jelena. Při jeho pronásledování spadl do tůně, kde tryskala horká voda. Pes začal bolestí výt. Lovci, kteří uslyšeli psí nářek, přispěchali v domnění, že jej poranila pro­následovaná zvěř. Přistoupili blíže, vytáhli psa z tůně a pak sami ochutnali horkou vodu, jež tolik vyděsila psa.

O celé události byl zpraven císař Karel IV. , který se vydal k onomu místu, aby tam sám obdivoval nevšední dílo přírody. Za přítomnosti svých léka­řů moudrý panovník poznamenal, že takováto horká voda může zažehnat mnohé těžké nemoci a jest velmi užitečná a posilující. Poté vodu sám užil, (říká se, že měl nemocnou nohu, kterou v této vodě koupal) a seznal úlevu a zlepšení.

Nad tím se panovník radoval a brzy nařídil, aby celé místo bylo osídleno a kolem pramene postaveny domy. Nové městečko upomíná na svého obje­vitele – bylo nazýváno lázně císaře Karla, Karlovy Vary město s největší koncentrací kolonád a léčivých pramenů na světě.

SADOVÁ KOLONÁDA Hadí pramen (30°C)

Z pramenní vázy ve tvaru hada vytéká přímo v Sadové kolonádě od roku 2001. Obsahuje méně minerálů než ostatní prameny, ale větší množství CO2.

Sadový pramen (47, 4°C)

Byl objeven v polovině 19. stol. při kopání základů pro Vojenský lázeňský ústav. Jeho původní jméno bylo Císařský pramen. Je přístupný denně od 6:00 do 18:30 v budově Vojenského lázeňského ústavu vedle kolonády.

Pramen Svoboda (60°C)

Byl objeven v druhé polovině 19. století při stavbě Lázní III. Jeho první název byl Lázeňský pramen, poté nesl jméno Františka Josefa I. Pramen se nachází v altánu mezi Lázněmi III a Mlýnskou kolonádou.

MLÝNSKÁ KOLONÁDA Skalní pramen (53°C)

Do poloviny 19. století vyvěral přímo v říčce Teplé. Díky terénním úpravám dnes naleznete jeho pramenní vázu na Mlýnské kolonádě.

Pramen Libuše (62°C)

Pramen Libuše se původně nazýval pramenem Alžbětiných růží. Vznikl spojením čtyř menších pramenů.

Pramen Kníže Václav I (65°C)

Tento pramen se využíval při výrobě karlovarské léčivé soli. Pramen Kníže Václav je rozdělen do 2 pramenů. Kníže Václav I. se nachází přímo mezi sloupy Mlýnské kolonády. Kníže Václav II vytéká před kolonádou naproti orchestřišti.

Pramen Kníže Václav II (58°C)

Tento pramen se využíval při výrobě karlovarské léčivé soli. Pramen Kníže Václav je rozdělen do 2 pramenů. Kníže Václav I. se nachází přímo mezi sloupy Mlýnské kolonády. Kníže Václav II vytéká před kolonádou naproti orchestřišti.

Mlýnský pramen (56°C)

K lázeňskému léčení se užívá už od 16. stol. Původně se ale užíval ke koupelím. Vodu z Mlýnského pramene bylo dříve možné koupit téměř ve všech českých lékárnách.

Pramen Rusalka (60°C)

Od 16. století do roku 1945 nesl jméno Nový pramen. Svého času nejoblíbenější pramen měl i svou kolonádu Nového pramene. Ta byla později přestavena a pojmenována jako Mlýnská.

TRŽNÍ KOLONÁDA Pramen Tržní (62°C)

Pramen několikrát potrápil lázeňské lékaře tím, že se z ničeho nic ztratil a znovu objevil. Díky několika „záchranným“ vrtům slouží lázeňským pacientům dodnes.

Pramen Karla IV. (64°C)

Možná právě díky léčivým schopnostem tohoto zřídla byly založeny Karlovy Vary Karlem IV. Objevení Karlových Varů připomíná reliéf umístěný nad pramenem.

ZÁMECKÁ KOLONÁDA Pramen Zámecký dolní (55°C), Pramen Zámecký horní (50°C)

Je to jeden pramen, rozdělený do dvou pramenních váz. Ale díky vyšší nadmořské výšce horního pramene a fyzikálním zákonům, má Zámecký horní pramen jinou teplotu i obsah CO2 než jeho dolní vývěr. Pro vodu z horního pramene musíte vyběhnout několik schodů. Dolní Zámecký pramen je pro veřejnost přiveden na tržní kolonádu.

VŘÍDELNÍ KOLONÁDA Vřídlo (72°C)

Je jediným pramenem využívaným ke koupelím. Používá se ale i při pitné kúře. Ve Vřídelní kolonádě je umístěno celkem 5 vývodů vřídelní vody o teplotách 72, 57 a 41°C. Nejvydatnější karlovarský pramen vychrlí za minutu průměrně 2000 litrů minerální vody a sloupec vřídelní vody je díky tlaku schopen vytrysknout až do výšky 12 metrů.

Rezervovat ubytování v BLUESTARS HOME - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah