HOTEL LIBENSKÝ - Poděbrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Libenský je hlavním lázeňským domem a. s. Lázně Poděbrady v samém srdci Poděbrad. Svou polohou a kompletnosít nabízených služeb k nejvyhledávanějším hotelům v Poděbradech.

Hotel nabízí 202 lůžek, z toho 54 jednolůžkových, 70 dvoulůžkových pokojů a 4 apartmány.

Recepce hotelu je v provozu 24 hodin denně. Rádi Vám poskytneme veškeré informace týkající se všech léčebných pobytů, kulturního i sportovního vyžití. Samozřejmostí recepce je směnárenská činnost a prodej drobných předmětů. Hotel má vlastní parkoviště.

Hotel disponuje balneoprovozem, kvalitně vybavenou elektroléčbou a rehabilitací včetně tréninkové ergometrie. Nachází se zde stálá služba sester a pohotovostní služba lékaře, přímo v hotelu jsou ordinace ošetřujících lékařů a další odborné vyšetřovny. Součástí je i vlastní solárium a místnost pro oxygenoterapii. Krátkou prosklenou spojovací chodbou se dostanete do bazénu sousedního lázeňského hotelu Zimní lázně.

HOTEL LIBENSKÝ ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou standardně vybaveny sprchovým koutem, nebo vanou, WC, ledničkou, telefonem s přímou volbou a barevným televizor se satelitním příjmem.

Gastronomie

Ke stravování slouží dvě jídelny s celkovou kapacitou 300 míst. Zde probíhá klasické léčebné stravování, ale i formou výběrem z menu.

Stylovou kavárnu s terasou, kde můžete ochutnat dezerty od našich cukrářů, nebo dobrou kávu naleznete ve Foyer.

Rezervovat ubytování v HOTEL LIBENSKÝ - Poděbrady

Nejbližší ubytování v Poděbradech a okolí

Ubytování Poděbrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah