HOTEL BELLEVUE - TLAPÁK - Poděbrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Bellevue – Tlapák **** má ideální polohu v srdci Poděbrad. Leží na kolonádě uprostřed lázeňského parku u proslulých květinových hodin. Hotel nabízí 40dvoulůžkových pokojů, 4 apartmá.

I když se do Poděbrad nevydáte přímo za lázeňským pobytem, ideálním místem k ubytování je Hotel Bellevue - Tlapák v centru poděbradského lázeňského parku.

HOTEL BELLEVUE - TLAPÁK ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny toaletou, koupelnou se sprchou, TV se satelitním příjmem, telefonem s přímou provolbou a připojením na internet.

Recepce

NONSTOP

Gastronomie

Hotelová restaurace, snídaně - švédské stoly, obědy a večeře servírované pouze pro ubytované hosty.

Okolí hotelu a Poděbrady

Lázeňské město Poděbrady leží v malebné Polabské nížině 50 km od Prahy při dálnici D 11. Nadmořská výška 190 m nad mořem řadí Poděbrady mezi nejteplejší místa v České republice s nejstabilnějším počasím. Mezníkem v historii města se stal rok 1905, kdy byl v hloubce 96,7 metrů navrtán pramen minerální uhličité vody. Roku 1908 byla zahájena první lázeňská sezóna. V současné době se v lázních Poděbrady léčí srdeční a cévní onemocnění, pohy-bový aparát a obezita. Lázeňské město Poděbrady má bohaté kulturní vyžití např. divadlo Na Kovárně a Zámecký biograf, které sídlí na prvním zámeckém nádvoří. Především v letním období ožívají Poděbrady spoustou promenádních koncertů a kulturních akcí. No-vě zrekonstruovaný lázeňský park nabízí prostor pro procházky a posezení. Převážně rovinatá krajina láká k příjemným procházkám a cyklistickým výletům. Ke sportu a rekreaci slouží areál přírodního koupaliště Jezero, golfové hřiště, jízdárna, skate park, tenisové kurty, squash a další zařízení. Pro zpříjemnění dne mohou návštěvníci Poděbrad podniknout procházku po naučné stezce vedoucí od slepého ramene Labe zvaného Skupice, přes lužní les až k soutoku Labe s Cidlinou nebo využít možnosti vyhlídkové plavby výletní lodi Král Jiří. Půvabné lázeňské město i jeho romanticky vyhlížející okolí nedaleko hlavního města trvale přitahuje zájem domácích i zahraničních návštěvníků a turistů.

Rezervovat ubytování v HOTEL BELLEVUE - TLAPÁK - Poděbrady

Nejbližší ubytování v Poděbradech a okolí

Ubytování Poděbrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah