APARTMÁNY KOLONÁDA - Choťánky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartmány Kolonáda se nacházhí v samém srdci Poděbrad u lázeňského parku. Nabízíme příjemné klidné ubytování. Centrum města je vzdálené 500m po lázeňské kolonádě. Na Jiřího nám. se nachází zámek Poděbrady, stezky pro pěší turystiku, výletní loď Král Jiří, Polabské muzeum.

Apartmány jsou dispozičně l plus přistýlky bez balkonu. Apartmány jsou dispozičně 2 l plus přistýlky s balkonem. Vybaveny kuchyňskou linkou se základními potřebami. Lednice s mrazákem, varná konev. K propůjčení zdarma je možné využít plně vybavenou kuchyň s varnou deskou ve společných prostorách apartmánů.

Zaměřujeme se také na dlouhodobé pobyty pro skupiny, školy, firmy, důchodce. Nabízíme welness s různými koupelemi mezi naše top patří Pivní lázně nebo Kleopatřiny koupele. Různé masáže, zábaly, manikúru, pedikúru, kosmetiku.

APARTMÁNY KOLONÁDA ubytování v hotelu

Apartmány jsou dispozičně 2 l plus přistýlky bez balkonu. Apartmány jsou dispozičně 2 l plus přistýlky s balkonem. Vybaveny kuchyňskou linkou se základními potřebami. Lednice s mrazákem, varná konev. K propůjčení zdarma je možné využít plně vybavenou kuchyň s varnou deskou ve společných prostorách apartmánů.

Každý apartmán je vybavený sociálním zařízením. U vybraných je balkon. Manželská lůžka, přistýlk (rozkládací gauč), stolek, sedací gauč, židle, kuchňská linka.

Recepce

Provoz recepce od 8:00 -16:00

Gastronomie

Snídaně. Obědy večeře zajistíme v partnerské restauraci.

Okolí hotelu a Choťánky

Apartmány kolonáda jsou v lázeňském parku v samém srdci Poděbrad. Po lázeňské kolonádě po 500m se budete nacházet v centru města Jiřího námestí. Je zde zámek Poděbrady, Polabské muzeum, cukrárny, restaurace. Nabízí se zde určitě využít plavbu lodí Král Jiří. Po stezce lze jít podél vody na soutok Labe s Cidlinou. Procházet budete krásnou přírodou. Vzdálené je to z Poděbrad 3 Km. Je možné využít cylko trasy, inline brusle. Vydat se za poznáním můžete také do Hrabalova Kerska. Zámek Loučeň, zámek Radim, Aqua park Kolín, Zoo Chleby.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY KOLONÁDA - Choťánky

Nejbližší ubytování v Choťánkách a okolí

Ubytování Choťánky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah