GRANDHOTEL,PODĚBRADY - Choťánky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel se nachází v nově a citlivě zrekonstruovaném domě z roku 1932 na jedinečném místě v srdci Poděbrad, kterým je lázeňská Kolonáda.

Mamma´s Boutique Hotel se nachází v nově a citlivě zrekonstruovaném domě z roku 1932 na jedinečném místě v srdci Poděbrad, kterým je lázeňská kolonáda. Je tím pravým místem přímo pro Vás, pokud hledáte menší a klidný**** hotel butikového typu s rodinnou atmosférou a individuálním přístupem.

Nezapomenutelný výhled na překrásný park si můžete vychutnat nejen z většiny hotelových pokojů, ale i z Naší vyhlášené restaurace Cucina Víno& Jídlo

K jedné z mnoha předností našeho hotelu patří pečlivý výběr boxspringových postelí pro Váš maximální pocit pohodlí a osvěžující spánek.

Součástí hotelu je malé privátní wellness a masáží.

Pro Naše hosty je k dispozici privátní parkoviště se vstupem přímo na recepci hotelu.

Bude & . 34; Vaším domovem na cestách& . 34; , kde Vás okouzlí svou elegancí, designem a smyslem pro detail.

GRANDHOTEL,PODĚBRADY ubytování v hotelu

Mamma´s Boutique Hotel v centru lázěňské kolonády nabízí 15 nadstandardně vybavených pokojů s vlastní koupelnou, minibarem a bezpaltné WIFi, typu Superior, De Luxe a Family Superior včetně 2 exkluzivních klimatizovaných střešních apartmá s obývacími pokoji.

Naše luxusně zařízené pokoje poskytují vysoký komfort a absolutní soukromí.

K jedné z mnoha předností našeho hotelu patří pečlivý výběr boxspringových postelí a zdravotních matrací pro Váš maximální pocit pohodlí a osvěžující spánek.

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... . .

postele king size 200×200

Recepce

7-22

Gastronomie

odkaz restaurace Cucina, Oliver, Náš Hostinec, Vilémovo pekařství

možnost room service

Okolí hotelu a Choťánky

Hotel se nachází uprostřed lázeňské kolonády Poděbrady.

Poděbrady jsou lázeňské město ve Středočeském kraji v okrese Nymburk. Město se nachází v polabské nížině na řece Labi, necelých 50 km východně od Prahy u dálnice D11. Leží v nadmořské výšce 184–190 m n. m. Poděbrady patří mezi místa s nejteplejším a nejstabilnějším počasím v České republice. Žije zde přes 14 tisíc obyvatel.

V místě dnešního města bylo nalezeno osídlení už z doby mladého paleolitu. Král Přemysl Otakar II. zde v letech 1262–1268 zbudoval kamenný hrad, postupně přebudovaný v dnešní zámek. K velkému rozkvětu panství došlo za pánů z Kunštátu. Nejznámější představitel tohoto rodu byl český král Jiří z Poděbrad. Jeho synové Poděbrady roku 1472 povýšili na město. V letech 1495–1839 bylo poděbradské panství spravováno královskou komorou, poté ho koupil vídeňský bankéř Jiří Sina. V roce 1905 byl na nádvoří zámku navrtán minerální pramen a v následujících dekádách se z města staly známé lázně, specializované zejména na léčbu nemocí srdce a oběhového ústrojí.

Město Poděbrady získalo dle mezinárodní klasifikace ocenění ZDRAVÉ MĚSTO, proto je velmi vyhledávanou lokalitou pro odpočinek i relaxaci sportem.

Historie lázeňství sahá v Poděbradech do r. 1904, kdy byl na zámeckém nádvoří na popud knížete Arnošta Filipa Hohenlohe von Schillingfurst navrtán v hloubce 96,7 m pramen minerální vody. V roce 1908 byly slavnostně v Poděbradech vysvěceny lázně a zahájena první lázeňská sezóna.

Poděbradská minerální voda je alkalicko-zemitá kyselka s vysokým obsahem kysličníku uhličitého a využívá se při léčbě srdečních onemocnění a oběhového ústrojí.

Významné památky:

Kolonáda prof. Libenského v lázeňském parku – zde se nacházíte

Železniční stanice na nám. T. G. Masaryka
Zámek Poděbrady – 10min chůze
Městská kašna od Bohuslava Schnircha na nádvoří zámku

Rezervovat ubytování v GRANDHOTEL,PODĚBRADY - Choťánky

Nejbližší ubytování v Choťánkách a okolí

Ubytování Choťánky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah