CENTRAL PARK - Poděbrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Central Park je nový designový hotel, který se nachází v samém srdci poděbradské kolonády.

Náš hotel disponuje vlastním wellness centrem, restaurací a kavárnou. Svým klientům nabízíme 24 pokojů a z toho téměř polovina z nich disponuje plně vybaveným kuchyňským koutem, což přímo vybízí k delší dovolené nebo pracovní cestě. Na výběr máme pokoje kategorií: SINGLE ROOM, SUPERIOR, DELUXE, APARTMÁ a dále na přání můžeme hostům připravit KING and QUEEN APARTMÁ. Parkování je zajištěno přímo u hotelu, kapacita míst je ovšem omezená, proto si, prosím, zajistěte rezervaci parkovacího místa včas, a to na recepci našeho hotelu. Cena parkování činí 150, -Kč/noc/auto.

CENTRAL PARK ubytování v hotelu

Apartmá jsou na hotelu k dispozici 3 (pokoj 101, 201,30 1), všechna se skládají z obývacího prostoru, oddělenou kuchyní a jídelním stolem s židlemi. Tyto pokoje jsou vhodné pro dlouhodobé pobyty. ​ Pokoj Superior je pohodlně vybavený jednolůžkový nebo dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí. V hotelu se nachází celkem 6 pokojů tohoto typu (102, 106, 202, 206,30 2,30 6). Pokoj Single room je jednolůžkový nebo dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a rozlohou je o něco menší než pokoj Superior. V hotelu se nacházejí takovéto pokoje 2 (207,30 7). Pokoje Deluxe jsou velmi světlé díky francouzským oknům. Některé tyto pokoje disponují designovou prosklenou koupelnou s volně stojící vanou (105, 204), jiné zahrnují kuchyňky včetně vybavení a jsou vhodné pro dlouhodobé pobyty. Dva z pokojů Deluxe (104, 105) mají vlastní balkón. Celkem je na hotelu k dispozici 13 pokojů Deluxe (103, 104, 105, 203, 204, 205,30 3,30 4,30 5, 401, 402, 403, 404).

Recepce

7:00 -22:00, v neděli 7:00 -17:00

Gastronomie

Navštivte naši moderně vybavenou restauraci, v rámci pobytu, nacházející se přímo v našem hotelu. Podáváme zde bohaté snídaně formou bufetu pro ubytované hosty. Snídaně je zahrnuta již v ceně ubytování. V rámci konferencí či pobytových balíčků podáváme i výborné servírované obědy a večeře. Určitě si pochutnáte i na kávě či dortíku. Restaurace je otevřena pouze pro hotelové hosty, kteří mají večeře zahrnuty v pobytovém balíčku nebo objednané předem. Večeře se momentálně podávají pouze v pátek a sobotu. Cena večeře činí 500, -Kč/osoba.

Okolí hotelu a Poděbrady

Nedaleko našeho hotelu, na kolonádě, najdete květinové hodiny, které jsou nejznámější poděbradskou atrakcí. Poblíž nich stojí i kontroverzní trpaslík odbíjející čas. Příjemnou procházkou od hotelu můžete navštívit zámek, jehož součástí je muzeum, nebo se můžete projít až k poděbradskému jezeru. Dále se na náměstí nachází Film Legends Muzeum či muzeum Lega, které ocení nejen děti, ale i dospělí. Dominantu náměstí Jiřího z Poděbrad tvoří jezdecká socha krále Jiřího, která patří k vrcholným dílům české monumentální plastiky 19. století. Druhé části náměstí pak vévodí Mariánský sloup, který byl vztyčen v roce 1765 na památku obětem moru z roku 1714. Z náměstí se dostanete na most přes řeku Labe, který pokračuje jako kamenný inundační most, postavený roku 1831. Z mostu pak uvidíte dřevěnou zvonici a můžete dojít až k Havířskému kostelíku Nanebevzetí Panny Marie. Za Havířským kostelíkem začíná Obora založená v roce 1538 císařem Ferdinandem I. pro chov dančí zvěře. Návštěvníci se tu mohou projít lesem s parkovou úpravou a prohlédnout si jezdecký areál. Při procházce napříč Poděbrady se také nesmíte ochudit o ochutnávku léčivých pramenů Poděbradky, jichž je celkem 11 (pouze 5 je přístupných celoročně). Vyzkoušejte vyhlídkovou plavbu na lodi Král Jiří. Nedaleko Poděbrad najdete i ZOO Chleby, Bludiště a Labyrintárium na zámku Loučeň, park Mirakulum v Milovicích, FAJN-park pro děti nebo zámek Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou.

Rezervovat ubytování v CENTRAL PARK - Poděbrady

Nejbližší ubytování v Poděbradech a okolí

Ubytování Poděbrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah