PENZION HOME PODĚBRADY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově otevřený penzion Homér se nachází v centru lázeňského města Poděbrady nedaleko od lázeňské kolonády a parku, který je ideální na relaxaci a procházky.

Penzion nabízí nově zrekonstruované pokoje, které jsou ideálním místem pro strávení romantického víkendu, rodinné dovolené nebo pracovní cesty. V penzionu vás čeká příjemná atmosféra a možnost nerušeného odpočinku. K dispozici máme celkem 13 dvoulůžkových, 3 jednolůžkové a 3 trojlůžkové pokoje.

PENZION HOME PODĚBRADY ubytování v pensionu

V penzionu vás čeká příjemná atmosféra a možnost nerušeného odpočinku. K dispozici máme celkem 13 dvoulůžkových, 3 jednolůžkové a 3 trojlůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou vybavené kabelovou TV s plochou obrazovkou, ledničkou, šatní skříní a vlastní koupelnou. Všechny pokoje jsou nekuřácké, avšak domácí mazlíčci jsou zde vítáni. Našim hostům je k dispozici bezplatná Wi-fi.

Recepce

Recepce je otevřena od pondělí o soboty v čase 10:00 - 18:00. Neděle a jiný čas po předchozí domluvě.

Okolí pensionu a Poděbrady

Nově otevřený penzion Homér se nachází v centru lázeňského města Poděbrady nedaleko od lázeňské kolonády a parku, který je ideální na relaxaci a procházky. Podél celé kolonády a v okolí penzionu Homér se nachází bezpočet restaurací a kaváren, kam naši hosti jistě rádi zavítají.

Poděbrady poskytují širokou nabídku, jak strávit volný čas. Ze sportovních aktivit můžeme doporučit rozsáhlé cyklistické a in-line stezky podél Labe, tenis, golf, bowling, fitness a wellness aktivity. Navštívit zde můžete kino, divadlo, Polabské muzeum nebo dokonce Muzeum Filmových Legend. Dále můžete vyrazit na výletní plavbu parníkem po Labi nebo se zajet podívat do ZOO Chleby, která se nachází v blízkosti Poděbrad. Také se zde vyskytuje přírodní koupaliště Jezero Poděbrady, kde si kromě koupání a zábavy na skluzavkách můžete zapůjčit lodičky a šlapadla nebo na písčité pláži využít beachvolejbalová a nohejbalová hřiště.

Rezervovat ubytování v PENZION HOME PODĚBRADY

Nejbližší ubytování v Poděbradech a okolí

Ubytování Poděbrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah