ŠKOLNÍ HOTEL JUNIOR - Poděbrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Školní hotel Junior Poděbrady, nacházející se v centru města, je součástí Hotelové školy a Vyšší odborné školy Poděbrady, příspěvkové organizace Středočeského kraje. Kapacita hotelu je 36 pokojů se 103 lůžky. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením, televizorem, telefonem, minibarem a Wi-Fi. Hotel je čtyřpodlažní s výtahem a bezbariérovým vstupem.

Hosté mohou využít fitness centrum v hotelu. Hotelová škola disponuje třídami vybavenými PC s přístupem na internet a projekční technikou.

Celý hotel je nekuřácký.

ŠKOLNÍ HOTEL JUNIOR ubytování v hotelu

Školní hotel Junior nabízí ubytování v centru lázeňského města Poděbrady. Na výběr jsou jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastním sociálním vybavením, WC a sprchou, televizorem, minibarem, telefonem. Kapacita hotelu Junior je 36 pokojů - 103 lůžek. V rámci lázeňských pobytů v Poděbradech nabízíme ubytování i stravování.

Hosté mají na výběr z pokojů vyšší kategorie a standardních pokojů.

Recepce

Recepce školního hotelu Junior je v provozu 24 hodin denně.

Gastronomie

Restaurace hotelu Junior má kapacitu 100 míst, je vhodná k uspořádání společenských setkání, rautů a slavnostních příležitostí. Hotel Junior nabízí hostům stravování formou snídaní, polopenze nebo plné penze.

Okolí hotelu a Poděbrady

Historické lázeňské město Poděbrady leží na řece Labi 50 km východně od hlavního města Prahy při dálnici D11. Město je obklopeno lužními lesy a protkáno přírodními parky. Nadmořská výška 190 m nad mořem řadí Poděbrady mezi nejteplejší místa v České republice s nejstabilnějším počasím.

Mezníkem v historii města se stal rok 1905, kdy byl v hloubce 96,7 metrů navrtán pramen minerální vody s obsahem kysličníku uhličitého, magnesia a vápníku. Roku 1908 byla zahájena první lázeňská sezóna. „Na srdce jsou Poděbrady“ – lázně se specializují na léčbu onemocnění oběhového systému, nemoci z poruch výměny látkové, nemoci pohybového aparátu. Specialitou zdejších lázní je uhličitá koupel, která díky chemickému působení CO2 blahodárně ovlivňuje rozšíření periferních cév.

Lázeňské město Poděbrady má i bohatý kulturní život s širokou nabídkou již tradičních festivalových, kulturních a sportovních akcí.

Převážně rovinatá krajina láká k příjemným procházkám a cyklistickým výletům. Labská trasa vedoucí z nedaleké Libice nad Cidlinou přes Poděbrady a Nymburk je hojně využívána cyklisty a vyznavači jízdy na kolečkových bruslích.

Kultura v Poděbradech – představení v Divadle na Kovárně, filmy v Zámeckém biografu, expozice v Polabském muzeu, výstavy v Galerii Ludvíka Kuby, zámek Jiřího z Poděbrad, kostel Povýšení sv. Kříže, Havířský kostelík.

Sport – pěší turistika, cyklistika, in-line brusle, jízda na koni, přírodní koupaliště, golf, tenis, bowling.

Výlety do okolí – plavba výletní lodí Král Jiří, projížďka výletním vláčkem na soutok Labe s Cidlinou, středověké hradby ve městě Nymburk, pivovar Nymburk, Zoo Chleby, skanzen a botanicus Ostrá, zámek Loučeň, zámek Žleby, zámek Dětenice, zámek Kačina, skanzen Přerov nad Labem, hájenka a lesní ateliér v Kersku.

Rezervovat ubytování v ŠKOLNÍ HOTEL JUNIOR - Poděbrady

Nejbližší ubytování v Poděbradech a okolí

Ubytování Poděbrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah