MUMLAVA RESORT HARRACHOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Moderní horské apartmány v srdci Krkonoš. Součástí resortu je také Mumlava bistro a Sportpark.

Mumlava Resort Harrachov to jsou moderní horské apartmány v srdci Krkonoš. Součástí resortu je také Mumlava bistro a Sportpark. Jedinečný koncept našeho resortu v Harrachově Vás okouzlí svým prostředím, atmosférou, zábavou pro děti a v neposlední řadě skvělou moderní kuchyní. Další díl Mumlava resortu tvoří zcela nové krásné ubytování komfortní nejen pro rodiny s dětmi. ​

MUMLAVA RESORT HARRACHOV ubytování v apartmánu

Útulný apartmán s krásnou postelí s vysokým čelem, palandou, otevřenou šatnou, pohodlným sezením a plně vybaveným kuchyňským koutem - samozřejmostí je kávovar Nespresso a mikrovlnná trouba. Moderní koupelna je vybavena dešťovou sprchou.

Recepce

Naše apartmány jsou kompletně bezobslužné. Před přijezdem od nás obdržíte čtyřmístný kód, se kterým se dostatene k klíči od apartmánu. Pokud nás přeci jen budete potřebovat, těšíme se na Vás v našem Mumlava bistru. ​

Okolí apartmánu a Harrachov

Mumlava Resort se nachází na velmi krásném místě uprostřed přírody, nedaleko největší přírodní atrakce Harrachova – Mumlavských vodopádů, které uchvacují turisty jak v parném létě, kdy je ledová Mumlava příjemně osvěží, tak v zimě kdy Mumlava vytvoří z vodopádů dech beroucí ledopády.
Harrachov patří k nejvýznamnějším horským střediskům v Krkonoších s dlouholetou tradicí. Neoddiskutovatelně je to centrum letní i zimní rekreace. Harrachov je velmi vyhledáván především pro své široké zázemí volnočasových aktivit a nespočet krásných turistických výletů a cílů. Zároveň plno zážitkových atrakcí jako například hornické muzeu, bobová dráha, lezecké stěny, motokáry, samozřejmostí je lanová dráha.

Rezervovat ubytování v MUMLAVA RESORT HARRACHOV

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah