APARTMÁNY MAMUT - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Mamut nabízí ubytování v Krkonoších, Harrachově. Hosté si zde mohou vybrat ze tří nově zrekonstruovaných apartmánů s celkovou kapacitou až 12 osob. V suterénu domu se nachází prostorná společenská místnost s barem (trouba, varná deska, gril, TV, hry, kávovar na kapsle Dolce gusto. .). K dispozici je lyžárna včetně sušáku obuvi.
Zdarma k zajpůjčení saně, dětský bob, jídelní židlička, nočník.

APARTMÁNY MAMUT ubytování v apartmánu

APARTMÁN 1
menší apartmán s kuchyňským koutem a výhledem na Čertovu horu pro 2 až 4 osoby, 2× jednolůžko, rozkládací gauč, koupelna s vanou a WC, plně vybavený kuchyňský kout (lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí. .), v suterénu k dispozici společenská místnost (bar, trouba, gril, posezení, TV) a lyžárna (včetně sušáku obuvi)

APARTMÁN 2
apartmán vhodný pro 3 až 4 osoby 3× jednolůžko, přistýlka, plně vybavená kuchyňka s jídelním stolem a židlemi (lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí. .), menší koupelna s vanou a WC, v suterénu k dispozici společenská místnost (bar, trouba, gril, posezení, TV) a lyžárna (včetně sušáku obuvi)

APARTMÁN 3
apartmán vhodný pro 4 osoby, manželská postel, patrová postel, plně vybavená kuchyňka s jídelním stolem a židlemi (lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí. .), koupelna se sprchovým koutem a WC, v suterénu k dispozici společenská místnost (bar, trouba, gril, posezení, TV) a lyžárna (včetně sušáku obuvi)

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY MAMUT - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah