PENSION RIEGER - Harrachov

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Rieger nabízí ubytování v klidné části Harrachova s dobrou dostupností do centra.

Pension Rieger se nachází v Harrachově a poskytuje ubytování v plně zařízených apartmánech. K penzionu náleží také zahrada s posezením a možností grilování, dětské hřiště, úschovnu jízdních kol a lyží. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu.

PENSION RIEGER ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny 3 apartmány a 1 studio. Všechny pokoje jsou vybaveny TV se satelitním připojením, internetovým připojením, kuchyňkou se základním vybavením (lednice, vařic, rychlovarná konvice, kávovar, nádobí). V koupelně najdete kromě sprchy a WC také ručníky a fén.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Kromě možnosti vlatního vaření si také můžete zajít do jedné z nedalekých restaurací (cca 500 m).

Okolí pensionu a Harrachov

Harrachov je oblíbeným turistickým centrem. V letních měsících láká turisty na řadu zajímavostí v okolí, jako jsou např. Mumlavské vodopády. V zimní sezóně je zde v provozu několik lyžařských vleků a sjezdovek různých náročností a mnoho kilometrů udržovaných běžeckých tratí. Mimo jiné si zde můžete prohlédnout také skokanské můstky, užít si lanové centrum nebo bobovou dráhu.

Rezervovat ubytování v PENSION RIEGER - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah