PENZION MIGR - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Migr nabízí ubytování v Harrachově.

Penzion Migr se nachází v Harrachově, v klidné lokalitě cca 15 minut chůze od centra města. Nabízí ubytování v deseti dvou až pětilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. V celém penzionu je wifi připojení k internetu. Parkování přímo u penzionu. Součástí penzionu je společenská místnost s TV a samostatná místnost vhodná pro uspořádání firemních akcí s kapacitou 20 osob. Součástí objektu je restaurace, kde se podávají snídaně a večeře.

PENZION MIGR ubytování v pensionu

K dispozici je celkem 10 pokojů s kapacitou 2 - 5 lůžek. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC. K dispozici je hostům také společenská místnost s TV.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně, která se podává v restauraci přímo v penzionu. Objednat lze také polopenze. Nejbližší obchod s potravinami se nachází zhruba 500 m od ubytování. V okolí je hned několik dalších restaurací.

Okolí pensionu a Harrachov

Harrachov je vyhledávaným cílem především v zimní sezóně, kdy je zde v provozu několik lyžařských areálů. Před penzionem vedou běžkařské tratě, v létě využívané jako cyklostezky Oblíbenými turistickými cíly jsou například Mumlavské vodopády nebo Čertova hora. Přímo v Harrachově naleznete veškerou občanskou vybavenost, restaurace, obchody, muzeum skla nebo lyžařství. Vykoupat se můžete na místním koupališti nebo se zrelaxovat ve wellness centru.

Rezervovat ubytování v PENZION MIGR - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah