LOVECKÁ MUMLAVA - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Sport Hotel Mumlava je hotel horského typu zaměřený na sportovce a děti.

Sport Hotel Mumlava je hotel horského typu. Nabízíme ubytování v 25 - ti příjemně zařízených pokojích standartního typu. Součástí pokojů je sociální zařízení, v některých TV. Hotelovým hostům je k dispozici lyžárna a úschovna kol, trampolína, dětská herna s koutkem pro maminky (mikrovlnná trouba, lednice, dětská židlička), dětské hřiště a lezecká stěna. Přímo u hotelu se nachází vlek pro nejmenší a nehlídané parkoviště. Součástí hotelu je restaurace s širokým výběrem jídel za velmi přijatelné ceny a také venkovní terasa. Hotel je situován v lesnaté části obce Harrachov, v těsné blízkosti lyžařských stezek, cyklistických a turistických tras, 100 m od autobusového nádraží. Hlavní lyžařské areály Čertova Hora (cca 1000 m od hotelu) a Rýžoviště (cca 800 m od hotelu) jsou snadno dostupné pěšky či ski busem. 500 metrů od hotelu se nachází turisticky zajímavá lokalita Mumlavský vodopád.

LOVECKÁ MUMLAVA ubytování v hotelu

Typy pokojů: 10 dvojlůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením, 5 dvojlůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením a možností přistýlky, 2 trojlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením a možností přistýlky. 3× rodinný apartmán (2×2 lůžka rozdělená do dvou pokojů) s vlastním sociálním zařízením a společným vstupem. 2 čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. 1 osmilůžkový apartmán se třemi ložnicemi s vlastním sociálním zařízením a společným vstupem. Všechny pokoje jsou vkusně a útulně zařízeny masivním dřevěným nábytkem, některé pokoje navíc televizí.

Recepce

10:00 - 22:00

Příjezdy: 14.00 - 18.00 hodin.

Odjezdy: do 10.00 hodin

Gastronomie

Hotelová restaurace nabízí svým hostům široký výběr jídel z oblasti české kuchyně i krajových specialit za velmi příznivé ceny. Součástí restaurace je terasa.

Okolí hotelu a Harrachov

Hotel je umístěn v krásné lesnaté části Harrachova přímo na stezce vedoucí k Mumlavskému vodopádu. Je zde mnoho možností trávení volného času. Okolní lesy jsou ideálním místem pro houbaře, těsná blízkost turistických, cyklistických a lyžařských tras nabízí bezpočet možností pro sportovní vyžití i pro klidné procházky kouzelnou přírodou podél řeky Mumlavy. Nedaleko od hotelu se nachází lyžařské areály Rýžoviště a Čertova Hora.

Rezervovat ubytování v LOVECKÁ MUMLAVA - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah