APARTMÁNY AREÁL ADOS - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Všechny apartmány v areálu ADOS jsou moderně vybaveny. V každém z nich je kuchyňská linka (základní nádobí, elektrický dvouvařič, lednice, kávovar, topinkovač, mikrovlnná trouba), TV + SAT, rádio, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, chodba, místnost na úschovu lyží (kol), ručníky a osušky, povlečení, utěrky. Některé apartmány mají balkón.

APARTMÁNY AREÁL ADOS ubytování v apartmánu

6× apartmán - ložnice se třemi lůžky (60 m2), obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, možnost přistýlky.

Gastronomie

V útulné restauraci je možné na místě zajistit snídaně, obědy i večeře nebo výběr z menu. Sportrelax 007 a Bowling club nabízí své prostory jak jednotlivcům, tak i společnostem např. pro teambuilding či sportovním klubům jako ideální místo pro sportovní soustředění.

Okolí apartmánu a Harrachov

Apartmány Areál ADOS, to je sport, relax a zábava U domu s apartmány Areál ADOS je hřiště na plážový volejbal, dětské prolézačky a pískoviště. Přímo naproti apartmánů je vyhledávaný Bowling club (bowling, šipky, kulečník), a od prosince 2006 jen 20 metrů od domu multifunkční sportovní a relaxační centrum Harrachov (squash, golfový trenažer, sauna, posilovna, vířivá vana,).

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY AREÁL ADOS - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah