HOTÝLEK POD SMRKEM - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hotýlek pod smrkem se nachází v perle Krkonoš Harrachově a zároveň uprostřed krásné přírody.

Hotýlek pod smrkem se nachází v v Harrachově a zároveň uprostřed krásné přírody. Ubytovací kapacita penzionu je 26 míst. K penzionu patří parkoviště, takže si nemusíte lámat hlavu, kde a jak zaparkovat. Kapacita parkoviště je dostatečná pro všechny naše ubytované hosty.
Připojení k internetu je dnes již samozřejmostí. Můžete se připojit kdekoli v budově a zdarma. Pro menší hosty je k dispozici herna, kde se nachází stolní fotbálek či interaktivní hry. Najdete zde též vzdušný hokej, šipky, biliárd a televizi s herní konzolí XBox. V létě je k dispozici venkovní hřiště a trampolína.
V penzionu je možnost uložit si lyže a kola. V zimě si uschováte lyže a vysušíte lyžáky a v létě uschováte kola v místnosti k tomu určené. V letní sezóně nabízíme motorkářům navíc parkování svých motorek v uzamykatelné garáži.
Kdo by si nechtěl po celodenním lyžování, túře či cyklistickém výletu odpočinout ve finské sauně či v infrasauně nebo jen tak relaxovat v příjemném prostředí. Náš hotýlek jsme vybavili příjemným wellness a věříme, že si v něm odpočinete i vy. K dispozici jsou jak prostěradla, tak i župany.
V létě je k dispozici venkovní ohniště a gril na opékání špekáčků či grilování masa a zeleniny. Suroviny Vám na požádání zajistíme.

HOTÝLEK POD SMRKEM ubytování v pensionu

Ubytovací kapacita penzionu je 26 míst (na některé pokoje lze přidat přistýlka, kontaktujte nás). Penzion disponuje dvoulůžkovými, třílůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (sprcha a WC). Ručníky, osušky a mýdlo je samozřejmostí. Pokud si zapomenete jiné hygienické potřeby, řekněte nám a my Vám je zajistíme. Všechny pokoje jsou vybaveny TV a dosahem Wifi připojení.

Recepce

24 hod denně

Gastronomie

Snídaně se podávají formou bufet. Večeře zahrnuje hlavní jídlo a zeleninový salát nebo ovoce či moučník.

Okolí pensionu a Harrachov

Harrachov je známé lyžařské středisko a milovníci sjezdového lyžování a snowboardingu si zde přijdou na své. Hotýlek je 200 m na lyžích od sedačkové lanovky na Ryžovišti! Pokud Vás omrzí sjezdovky v Harrachově, můžete navštívit i jiná střediska ve skiregionu Harrachova, a to Rokytnici nad Jizerou, Paseky nad Jizerou, Rejdice či Příchovice.
Harrachov je výborným výchozím bodem pro běžkařské tratě. Jednak jsou v Harrachově závodní tratě 2×7 ,5 km, a jednak v okolí najdete více než 110 km dalších upravených běžeckých tras. Tyto trasy jsou umístěny jak na straně Krkonoš, tak i na straně Jizerských hor, a zároveň se propojují. Výborné běžecké trasy jsou i na polské straně. Pokud se rozhodnete jet regio-vlakem do Jakuszyce, tak určitě nebudete litovat. Krajina, kterou se budete vracet zpět do Harrachova, je prostě úchvatná!
Milovníci horských kol si přijdou na své. Trasy v této části Jizerských hor jsou nádherné. Cyklostezky z Jizerky na Smrk po české straně či po polské straně jsou vhodné pro každého cyklistu a určitě si krásnou krajinu i kvalitu cyklostezek užijete.
Sedačková lanovka na Čertovu horu funguje i v létě. Vrch Čertovy hory můžete využít jako výchozí bod pro výlety v Krkonoších. Napovíme Vám, že na Dvoračkách mají nejen úžasný výhled na východní Krkonoše a do údolí Rokytnice nad Jizerou, ale i výborné borůvkové knedlíky! No a třeba z Krakonošovy snídaně můžete dojet zpět do Harrachova na koloběžkách – moc príma zážitek. Nebo jít pěšky přes Mumlavské vodopády.
V Harrachově je i golfové hřiště – 9ti jamkové. Takže hole s sebou! A pokud budete chtít strávit den v Harrachově jen tak po procházkách, navštivte bobovou dráhu a lanové centrum. Je to zábava pro dospělé i děti! Případně můžete zkusit své síly na outdoorové horolezecké stěně s převisem v samém centru Harrachova. Stěna je 10 metrů vysoká a je zde několik cest různých obtížností. Najdete tu i houpačku a trampolínu.
Nesmíte zapomenout navštívit harrachovské pivní lázně a při té příležitosti si prohlédnout sklárnu i minipivovar Novosad a syn a muzeum skla. Zajistíme Vám prohlídku. Podívejte se také do hornického muzea a lesnického muzea.

Rezervovat ubytování v HOTÝLEK POD SMRKEM - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah