APARTMÁNY MUMLAVA HARRACHOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartmány Mumlava Harrachov se nachází kousek od Mumlavských vodopádů.

Apartmány Mumlava Harrachov se nachází v novostavbě bytového domu v krásném koutu Harrachova na klidném místě u lesa. Nabízí ubytování pro 2 - 5 osob v moderně zařízením apartmánu s balkónem. Součástí apartmánu je uzamykatelný Ski-box. Parkování přímo před apartmánem. Wifi připojení k internetu zdarma.

APARTMÁNY MUMLAVA HARRACHOV ubytování v hotelu

Apartmán se skládá z ložnice s manželskou postelí a patrovou postelí, obývací části s rozkládací pohovkou, plně zařízené kuchyně se sklokeramickou varnou deskou, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, lednicí a nádobím. Koupelna je vybavena vanou a WC. Z apartmánu je přístup na balkón s posezením.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyň v apartmánu. V blízkosti je někollik restaurací a obchodů s potravinami.

Okolí hotelu a Harrachov

Apartmán se nachází v těsné blízkosti lesa, nedaleko Mumlavských vodopádů, které jsou vyhledávaným cílem procházek. V okolí je několik cyklostezek a turistických tras. V zimních měsících je v Harrachově v provozu několik lyžařských areálů, jsou zde upravované běžkařské tratě. Navštívit zde můžete také skokanské můstky, Hornické muzeum nebo Ski muzem, zaplavat si v krytém bazénu nebo na koupališti.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY MUMLAVA HARRACHOV

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah