FARMA PTÝROV

Více o pensionu

Popis ubytování

Pokoje v penzionu na Ptýrově nabízí stylové ubytování nadhlavní stájí. K dispozici jsou klasické jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje iapartmány. Samozřejmostí je bohatá snídaně v ceně ubytování (Snídaně mimo sezónu a v týdnu můžou být formou balíčku). Využít můžete takézvýhodněné pobytové balíčky. Pokud máte speciální přání či požadavky, neváhejtenás kontaktovat.

Rádi připravíme pobytový balíček dle Vašeho gusta.

Pokoje v penzionu na Ptýrově nabízí stylové ubytování nad hlavní stájí. K dispozici jsou klasické jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje i apartmány. Samozřejmostí je bohatá snídaně v ceně ubytování. Pokoje jsou vhodné především pro páry či jednotlivce, kteří hledají pěkné a útulné ubytování na venkově.

Kapacita 12 pokojů s možností 4 přistýlek a 1 čtyřlůžkový apartmán

WiFi, TV

Koupelna se sprchovým koutem

Možnost přistýlky

FARMA PTÝROV ubytování v pensionu

Pokoje jsou vhodné především pro páry či jednotlivce, kteříhledají pěkné a útulné ubytování na venkově.

Kapacita 12 pokojů s možností 4 přistýlek a 1 čtyřlůžkovýapartmán

WiFi, TV

Koupelna se sprchovým koutem

Možnost přistýlky

Gastronomie

Restaurace Farma Ptýrov skýtá příjemnou rodinou atmosféru, stylové venkovské prostředí, výtečnou kuchyni a přátelskou obsluhu. Vybrané pokrmy nejen z pokladnice tradičních českých receptur připravujeme dle trendů moderní kuchyně. Používáme převážně regionální suroviny s ohledem na jejich sezónnost tak, abychom je servírovali v té nejvyšší kvalitě a v okamžiku nejvýraznější chuti. Otvírací doba restaurace je: Sezóna - pondělí - neděle od 11,00 - 21,00 hodinMimosezóna - středa - neděle od 13,00 - 20,30 hodin
Snídaně jsou podávány v sezóně - raut! ! ! Mimo sezónu a v týdnu - formou balíčků! ! ! Sezóna je od 1. 5. - 30. 9.

Okolí pensionu a Ptýrov

​ ​Farma Ptýrov se nachází na okraji Českého ráje, který je atraktivním cílem pěších, či cyklistických rodinných výletů. Nejen v Českém ráji, ale i v okolních městech a lokalitách najdete zábavu pro děti a dospělé. Podívejte se na možnosti, jak můžete využít volný čas při pobytu na Farmě Ptýrov.

Rezervovat ubytování v FARMA PTÝROV

Nejbližší ubytování Ptýrov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah