HOTEL U HROZNU - Mnichovo Hradiště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel U Hroznu se nachází v přímo v centru města a jedná se o historicky nejstarší hotel v Mnichově Hradišti.

Hotel nabízí ubytování ve 20 pokojích se 49 lůžky, včetně plnohodnotných přistýlek. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení na všech pokojích zdarma. Ubytovaní hosté mohou parkovat své vozy přímo před hotelem, a to zcela zdarma. K dispozici je i zabezpečené kryté stání v garáži. Hosté mohou využít kancelářských služeb, jako je kopírování či skenování černobílého i barevného tisku.

Všichni cyklisté ocení možnost úschovy jízdních kol, možnost vyprání dresů či prodej cyklomap a základních cyklistických potřeb. Personál hotelu Vám rád poradí tipy na zajímavé výlety.
Přímo v areálu hotelu se nachází také kadeřnictví.

HOTEL U HROZNU ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování ve 20 pokojích se 49 lůžky, včetně plnohodnotných přistýlek. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení na všech pokojích zdarma. Všechny pokoje jsou prakticky vybavené, obsahují posezení s TV, za poplatek je možné dodat na pokoj chladničku.

Gastronomie

Součástí hotelu je soukromá restaurace. Kapacita restaurace a salonku je 68 míst, s možností pořádání nejrůznějších rodinných i firemních akcí. Restaurace je zaměřena především na kvalitní domácí českou kuchyni bez jakýchkoliv chemických přísad nebo jiných náhražek. Naši kuchaři vaří výhradně z kvalitních surovin od prověřených dodavatelů.

Pokud hledáte vhodné místo pro mimořádné rodinné události (svatební hostiny, narozeninové oslavy, promoce, křtiny, abiturientské večírky, pohřební hostiny) nebo firemní akce (večírky, rauty), nabízí Vám hotel restauraci s kapacitou 39 míst přímo navazující na salonek s kapacitou 29 míst.

Okolí hotelu a Mnichovo Hradiště

Hotel U Hroznu stojí 15 km od muzea automobilů Škoda a leteckého muzea. Na výlet se hosté mohou vydat také do chráněné krajinné oblasti Český ráj, kam je to 5 km. Lyžařský areál Struhy leží od hotelu 20 km. Autobusová zastávka je od hotelu 20 metrů daleko a Parkovat lze na na soukromém parkovišti.

Rezervovat ubytování v HOTEL U HROZNU - Mnichovo Hradiště

Nejbližší ubytování v Mnichově Hradišti a okolí

Ubytování Mnichovo Hradiště

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah