PENSION U MYDLÁŘŮ - Mnichovo Hradiště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově vybudovaný Pension U Mydlářů rodinného typu se nachází v Mnichově Hradišti, cca 500m od centra města. Našim hostům nabízíme pohodlné ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích s výhledem do zahrady. Výhodná poloha pensionu v atraktivním regionu se nabízí k pohodlnému ubytování při služebních cestách a rekreačních pobytech spojených s výlety do Českého Ráje.

Současná kapacita je 32 lůžek v 9 dvoulůžkových, třílůžkových a 1 čtyřlůžkovém pokoji. Možnosti přistýlek.

Penzion je kromě jiného vhodným místem pro pořádání rodinných oslav, firemních večírků, seminářů a svateb.

V ceně pokoje je parkování zdarma v uzamykatelném parkovišti přímo v objektu a WiFi připojení.

PENSION U MYDLÁŘŮ ubytování v pensionu

Všechny nabízené pokoje mají ledničku, mikrovlnou troubu, rychlovarnou konvici a základní vybavení kuchyňky, barevnou televizi, sociální zařízení přímo na pokoji. Ceny jsou stanoveny bez snídaně. Snídani je možno přikoupit na místě (100, - Kč na osobu). Snídaně je podávána každé ráno v restauraci a v létě na letní terase.

Gastronomie

Restaurace s kapacitou cca 42 míst nabízí příjemné posezení se specialitami pana Mydláře a pečlivě vybranými víny z moravských sklepů ve stylově zařízeném nekuřáckém prostředí. Restauraci provozujeme v odpoledních hodinách od 16 hod s vyjímkou neděle a pondělí, kdy je restaurace zavřena. K restauraci je k dispozici i oddělená zimní zaharda s kapacitou cca 45 míst a malý salonek pro cca 15 osob. V letních měsících máme i venkovní posezení v zahradě.

Pořádáme svatební hostiny, oslavy, firemní večírky, promoce, školení. Dle akce přizpůsobíme i otevírací dobu. Parkování pro hosty restaurace a pensionu máme přímo ve dvoře

Rezervovat ubytování v PENSION U MYDLÁŘŮ - Mnichovo Hradiště

Nejbližší ubytování v Mnichově Hradišti a okolí

Ubytování Mnichovo Hradiště

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah