HOTEL MALÝ PIVOVAR - Klášter Hradiště nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Malý Pivovar se nachází v historickém komplexu z 12. století, který leží v obci Klášter Hradiště nad Jizerou jen 3 km od dálnice Praha - Liberec. Díky této své jedinečné poloze, nejmodernějšímu technickému vybavení a ochotnému a profesionálnímu personálu je ideálním místem pro pořádání konferencí, firemního školení či obchodních schůzek. Komplex HOTELU MALÝ PIVOVAR **** nabízí 8 sálů různých velikostí a 35 pokojů pro pohodlné ubytování 74 osob. Vše je vybaveno stylovým nábytkem a kvalitním zařízením, které uspokojí veškeré Vaše požadavky.

Hotel Malý Pivovar se nachází v historickém komplexu z 12. století, který leží v obci Klášter Hradiště nad Jizerou v těsné blízkosti pivovaru Klášter, 3 km od dálnice Praha - Liberec.

Ubytovaní hosté mají k dispozici Wi-Fi připojení a parkoviště přímo u objektu. HOTEL MALÝ PIVOVAR **** je svou polohou křižovatkou obchodních cest. Nachází se nedaleko rychlostní silnice R 10 spojující Prahu s Libercem, stejně tak i silnici I/16 směřující na východ Čech, či I/38 vedoucí na Vysočinu. Díky této své jedinečné poloze, nejmodernějšímu technickému vybavení a ochotnému a profesionálnímu personálu je ideálním místem pro pořádání svateb, konferencí, firemního školení či obchodních schůzek.

Komplex HOTELU MALÝ PIVOVAR **** nabízí netradiční historické prostory pro tato jednání. Sály jsou vybaveny stylovým a kvalitním zařízením tak, abychom uspokojili veškeré Vaše požadavky. Zároveň se nachází v klidném prostředí zaručující absolutní diskrétnost Vašich setkání. Hotel je vybaven obřadní místností a mostem pro konání venkovních obřadů.

Hotelovým hostům, ale i široké veřejnosti, je v našem hotelu k dispozici wellness centrum vybavené bazénem o délce 13 m, dětským brouzdalištěm se skluzavkou, velkou vířivkou, finskou saunou a prostorem pro individuální masáže. Nechybí ani pivní lázně s vinikajícím pivem Klášter a prostor pro masáže ve dvou.

HOTEL MALÝ PIVOVAR ubytování v hotelu

Komfortní hotelové pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem a dekoracemi tak, aby ladily s původními historickými prvky hotelu. Působí velice útulně a měly by uspokojit i ty nejnáročnější návštěvníky. Jednotlivé pokoje jsou vybaveny prostornými postelemi s možností jejich oddělení (twin), minibarem, trezorem, LCD televizorem s velkou úhlopříčkou a Wi-Fi připojením. Moderně a zároveň stylově zařízené koupelny mají sprchový kout, WC, vyhřívaný žebříček na ručníky, fén, velké umyvadlo a zrcadlo s LED osvětlením.

Recepce

nepřetržitý provoz 0 - 24:00

Gastronomie

Součástí hotelu je středověká restaurace Skála vysekaná mnichy ve skále ve 12. století, která je otevřena každý den od 10.30 do 23:00. Její prostředí a speciality ocení každý gurmán, který si chce pochutnat na dobrém obědě nebo věčeři.

Snídaně je hostům podávána každý den v hotelové restauraci. Zázemí restaurace umožňuje pohodlně obsloužit 100 hostů, a proto je i ideálním místem pro slavnostní nebo pracovní obědy a především svatební hostiny. Součástí hotelové restaurace je i samostatný salónek pro 24 (30) hostů. Svou atmosférou se restaurace hodí ke všem společenským událostem.

Hotelová restaurace s historickými interiéry je jako stvořená pro svatební hostinu. Nachází se ve stejné budově jako obřadní místnosti a hotelové pokoje. V prostorech hotelové restaurace nechybí ani místo pro taneční parket a hudební doprovod.

Okolí hotelu a Klášter Hradiště nad Jizerou

Ubytování se nachází v oblasti, kde se protíná oblast Českého ráje a Máchova kraje. Je ideální oblastí, kde se můžete věnovat cyklistice a pěší turistice. V okruhu 15 minut jízdy autem také narazíte na několik národních přírodních rezervací. V okruhu do 25 km od hotelu se náchází velké množství hradů a zámků. Jmenovitě: Sychrov, Mnichovo Hradiště, Bezděz, Kost, Humprecht, Hrubí Rohozec, Valečov atd. Za zmínku určitě stojí i muzeum AUTO ŠKODA. V těsné blízkosti hotelu je velmi pěkné koupaliště s tenisovými kurty. Přímo nad hotelem, jako hrad, se nachází historií protkaný monumentální pivovar Klášter.

Rezervovat ubytování v HOTEL MALÝ PIVOVAR - Klášter Hradiště nad Jizerou

Nejbližší ubytování Klášter v Hradišti nad Jizerou a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah