HOTEL GALATEA - Kosmonosy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Galatea obklopený zelení, tvoří sluncem zalévanou oázu klidu na jižním svahu Kosmonos s výhledem na Mladou Boleslav. Hotel oslovuje své návštěvníky širokou škálou vzájemně se doplňujících služeb.

Hotelová kapacita je 50 lůžek. V hotelové restauraci, či na malé letní terase můžete denně vychutnat kulinářské skvosty české, krajové i mezinárodní kuchyně. V letních měsících hotel upoutá velkou letní terasou, místem pro grilování a posezením nad vlnami hotelového rybníku. Pít tekuté slunce a vdechovat atmosféru vinného sklípku můžete v hotelové vinárně.

Úroveň a rozsah služeb hotelu Galatea je plně srovnatelná s kvalitními hotely v Praze. Hotel Galatea Mladá Boleslav patří mezi luxusní hotely středočeského kraje. Nedílnou součástí hotelu je velkokapacitní parkoviště, parkoviště pro autobusy a hotelové garáže.

HOTEL GALATEA ubytování v hotelu

Ubytování je možné v 25 pokojích typu twin, double, nebo v apartmánech. Jako jeden z mála hotelů v Čechách nabízíme ubytování v bezbariérových pokojích. Celkem jsou v hotelu 2 bezbariérové pokoje, 2 apartmány, 5 dvoulůžkových pokojů s lůžky u sebe, tzv. double room, a 16 dvoulůžkových pokojů s lůžky od sebe, tzv. twin room.

Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou, vanou a toaletou, barevnou televizí, telefonem, minibarem, trezorem a fénem. Do pokoje je možné přiobjednat přistýlku nebo dětskou postýlku.

Gastronomie

Dvoulůžkové pokoje s oddělenými lůžky jsou vybaveny vlastní koupelnou, vanou a toaletou, barevnou televizí se satelitním přijímačem, telefonem, minibarem a fénem. Do pokoje je možné přiobjednat dětskou postýlku.

Rezervovat ubytování v HOTEL GALATEA - Kosmonosy

Nejbližší ubytování v Kosmonosech a okolí

Ubytování Kosmonosy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah