FAMOZCLUB ZVÍŘETICE - Bakov nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Famozclub Zvířetice - Představuje se Vám klubové zařízení v nádherné přírodě o rozloze 1ha na okraji Českého ráje v Pojizeří, v blízkosti zříceniny středověkého hradu Zvířetice.

Jedná se o vnitřní i venkovní sportovní a relaxační centrum s restaurací a ubytováním v 16 originálních apartmánech. Celé přízemí objektu je bezbariérové a proto nejsou naši hosté ničím omezení i parkování je součástí areálu.

Ve 200 let starém rekonstruovaném objektu je gastro pro 100 lidí s možností pořádání společenských akcí a svateb, venkovní předzahrádkou, vnitřní sportovní a relaxační část s barem navazující na fitness a wellnes část, dále konferenční místnost a k dispozici rovněž služby WIFI Internetu. .

Pohledem z naší vyhlídky najdete v areálu dětské hřiště, minigolf, travnaté hřiště na míčové hry, plážový volejbal, multifunkční kurt pro tenis, volejbal, nohejbal, košíkovou, altán a stylové ohniště i parkoviště.

Pro příznivce adrenalinových či jiných aktivit pak nabízíme v neposlední řadě pronájem kol a dalšího sportovního náčiní. Vybavení a služby našeho areálu jsou vhodné pro pořádání svateb, oslav, školení a podobných akcí, ale pro své krásné okolí i pro rodiny s dětmi a cyklo či moto turisty.

FAMOZCLUB ZVÍŘETICE ubytování v hotelu

Ubytování nabízíme v 16 barevných originálních apartmánech, které vzbuzují pocit domácího pohodlí pro 2, 4 i 6 osob na zdravotních lůžkách a dále pro 2 osoby na rozkládacím dvoulůžku, ve standardu je WC a koupelna i kuchyňský kout s minibarem, TV a služby Wifi internetu. Nadstandardní jsou vířivé vany či balkón.

Rezervovat ubytování v FAMOZCLUB ZVÍŘETICE - Bakov nad Jizerou

Nejbližší ubytování v Bakově nad Jizerou a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah