PENZION MYSLIVNA MUKAŘOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion situovaný na samotě v lese. Disponuje 9 dvoulůžkovými pokoji a jedním 6lůžkovým apartmánem.

Zrekonstruovaný penzion má kapacitu 26 lůžek. Každý pokoj má vlastní soc. zařízení (sprcha, wc, umyvadlo). V budově je k dispozici společná kuchyňka, vybavená rychl. konvicí, elektr. vařiči, lednicí a mikrovlnou troubou. Samozřejmostí je nádobí. Vedle kuchyně je komora s automatickou pračkou. V přízemí budovy je recepce s barem a restaurace kde se podávají snídaně. Venku před penzionem je dispozici zastřešený bazén, možnost zapůjčení grilu za poplatek.

PENZION MYSLIVNA MUKAŘOV ubytování v pensionu

K dispozici máme jeden apartmán s vlastním soc. zař. (dva pokoje po třech lůžkách), dvoulůžkové pokoje menší bez možnosti přistýlky. Dvoulůžkové pokoje větší s možností přichystání přistýlky- nutno hlásit předem. k dispozici je možnost zapůjčení zdarma malé lednice s mrazákem, nutno hlásit předem. možnost zapůjčení dětské cest. postýlky (do volné kapacity). Možnost zapůjčení fénu, žehlícího prkna, žehličky. Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení: sprcha, wc, umyvadlo. Pes možný za poplatek po dohodě.

Recepce

recepce: po-ne 8.00 -18.00

Gastronomie

Ubytování u nás má několik variant: 1) bez stravy, s tím, že si můžete vařit v společné kuchyňce kde najdete vše potřebné. 2) ubytování se snídaní formou bufetových stolů pro klienty kteří budou jezdit po výletech 3) ubytování s polopenzí- snídaně a večeře Možnost zakoupení nápojů na recepci.

Okolí pensionu a Mukařov

Náš penzion (budova bývalé myslivny) je situován na samotě v údolí uprostřed lesů, obklopený pískovcovými skalami. Přímo pod penzionem vede cyklotrasa č. 241, která vede převážně lesem kolem vysídlené obce Jabloneček, až k oboře Židlov. Dále do města Mimoň, obec Noviny (se známou skalní průrvou) až do Stráže pod Ralskem kde je vyhlášená zmrzlinárna. Pokud upřednostňujete výlety autem, v dojezdové vzdálenosti se nachází mnoho tipů na výlety: 3 km vzdálené přírodní koupaliště Bukovina, restaurace Skála, 7km vzdálený zámek Mnichovo hradiště, 8km vzdálená skalní pevnost Drábské světničky a zřícenina hradu Zvířetice, 20km od penzionů se nachází zámek Sychrov a hrad Kost (oba objekty známé ze spousty filmů a pohádek). Nedaleké město Mladá Boleslav (22km) nabízí muzeum automobilů tovární značky Škoda pro fanoušky motorových vozidel. Pokud pojedete směrem na sever, nabízí se vám město Liberec, kde je spoustu možností vyžití: vysílač Ještěd (s restaurací) na který se určitě vydejte lanovkou. Nebo pro děti zábavní park Babylon s aquaparkem. Milovníci zvířátek zase mohou navštívit krásnou Libereckou ZOO. Směrem na Prahu zase najdete 45km vzdálený zábavní Park Mirakulum.

Rezervovat ubytování v PENZION MYSLIVNA MUKAŘOV

Nejbližší ubytování v Mukařově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah