U KONÍČKA - Strážiště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Jezdecká stáj Strážiště, a tedy i penzion U Koníčka, leží ve vesničce Strážiště nedaleko Mnichova Hradiště. Nabízíme ubytování v útulně zařízených pokojích. Na jídlo si můžete zajít do místní hospůdky a nebo si uvařit v naší dobře vybavené kuchyňce.

Krásná okolní příroda vyzývá k vyjížďkám na koni a výletům. Cyklisté ocení blízkost bývalého vojenského prostoru Ralsko s množstvím cyklotras. Na své si přijdou i houbaři. Ve vesničce najdete koupaliště, obchod a hospodu s venkovním posezením pod lipami.

Několik tipů na výlety - Drábské světničky a hrad Valečov (13 km), vrch Ještěd (25 km až na vrchol), liberecký aquapark (45 km), hrad Bezděz (30 km), zřícenina Trosky (znak Českého ráje 33 km), Praha (65 km)

U KONÍČKA ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování v útulně zařízených 2-lůžkových a 3-lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a společnou kuchyňkou - přímo nad našimi stájemi.
Ubytovat můžeme také vašeho koně i pejska!

Okolí pensionu a Strážiště

Krásná okolní příroda vyzývá k vyjížďkám na koni a výletům. Cyklisté ocení blízkost bývalého vojenského prostoru Ralsko s množstvím cyklotras. Na své si přijdou i houbaři. Ve vesničce najdete koupaliště a hospodu s venkovním posezením pod lipami.

Několik tipů na výlety - Drábské světničky a hrad Valečov (13 km), vrch Ještěd (25 km až na vrchol), liberecký aquapark (45 km), hrad Bezděz (30 km), zřícenina Trosky (znak Českého ráje 33 km), Praha (65 km)

Rezervovat ubytování v U KONÍČKA - Strážiště

Nejbližší ubytování ve Strážiiště a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah