FARMA PTÝROV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Areál Farma Ptýrov se nachází nedaleko Mnichova Hradiště, na okraji CHKO Český ráj. Je ideálním místem pro rodinnou dovolenou i aktivní odpočinek. Okolní krajina nabízí skalní města plná křivolakých stezek, věží a vyhlídek, hrady, zámky i nekončící turistické trasy a cyklostezky. Malí návštěvníci jistě ocení putování po stopách pohádek, celoroční vodní radovánky či proslulá místa známá z českých filmů a pohádek. To je jen ochutnávka toho, co můžete vidět a prožít.

Dvoulůžkové pokoje pro 1-3 osoby: Pokoje jsou vhodné především pro páry či jednotlivce, kteří hledají pěkné a útulné ubytování na venkově. Kapacita 12 pokojů s možností 4 přistýlek. WiFi, TV Koupelna se sprchovým koutem Možnost přistýlky Apartmány pro 2-4 osoby: Apartmány jsou vhodné především pro rodiny s dětmi. Disponují dvěma místnostmi a moderně zařízenou koupelnou. Kapacita apartmány. WiFi, TV, satelit Koupelna se sprchovým koutem Obývací pokoj

FARMA PTÝROV ubytování v pensionu

12 dvoulůžkových pokojů

velikost pokoje: 15 m²

vlastní koupelna

pokoj s Wi-Fi zdarma a TV.

Vybavení pokoje: Sprcha, TV, Posezení, Toaleta, Koupelna, Topení, TV s plochou obrazovkou, Skříň/Šatna, Odpadkové koše

Bezplatné Wi-Fi je k dispozici ve všech pokojích.

2 čtyřlůžkové apartmány

velikost apartmánu: 20 m² vlastní koupelna

Apartmán s Wi-Fi zdarma a satelitní TV. Skládá se z ložnice, odděleného obývacího prostoru s posezením a kuchyňským koutem.

Vybavení apartmánu: Sprcha, TV, Kuchyňský kout, Lednička, Posezení, Toaleta, Koupelna, Topení, Satelitní programy, TV s plochou obrazovkou, Rychlovarná konvice, Skříň/Šatna, Trouba, Varná deska, Odpadkové koše

Bezplatné Wi-Fi je k dispozici ve všech pokojích.

Recepce

Pondělí 11:00 - 21:30

Úterý 11:00 - 21:30

Středa 11:00 - 21:30

Čtvrtek 11:00 - 21:30

Pátek 11:00 - 22:30

Sobota 11:00 - 22:30

Neděle 11:00 - 20:30

Gastronomie

Restaurace Farma Ptýrov skýtá příjemnou rodinou atmosféru, stylové venkovské prostředí, výtečnou kuchyni a přátelskou obsluhu.
Vybrané pokrmy nejen z pokladnice tradičních českých receptur připravujeme dle trendů moderní kuchyně. Používáme převážně regionální suroviny s ohledem na jejich sezónnost tak, abychom je servírovali v té nejvyšší kvalitě a v okamžiku nejvýraznější chuti.

Okolí pensionu a Ptýrov

Farma Ptýrov se nachází na okraji Českého ráje, který je atraktivním cílem pěších, či cyklistických rodinných výletů. Nejen v Českém ráji, ale i v okolních městech a lokalitách najdete zábavu pro děti a dospělé.

Rezervovat ubytování v FARMA PTÝROV

Nejbližší ubytování Ptýrov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah