CHATEAU MCELY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Pětihvězdičkový  Chateau Mcely ***** nabízí ubytování v originálních pokojích nebo apartmá. Leží v severovýchodní části Středních Čech, mezi Nymburkem a  Mladou Boleslaví.

Chateau Mcely je eco chic pětihvězdičkový zámecký hotel, první a  jediný svého druhu v  České republice. Kvalitou služeb, krásou interiérů i  strhujícím zasazením do  okolní přírody se stal pojmem pro ty nejnáročnější klienty. Zámek nabízí širokou škálu využití, jako jsou lázeňské pobyty, romantické víkendy, významné rodinné oslavy a  výročí, svatby, konference, či samotné obědy, večeře, letní pikniky a  čajové dýchánky dle staré aristokratické tradice.

Chateau Mcely nabízí svým hostům ubytování ve 23 originálních pokojích a  apartmá, elegantní zámecké sály, vyhlášenou restauraci Piano Nobile s  venkovním patiem, vinný sklep Alchymista ze 17.   století, léčivé a  relaxační lázně Mcely Spa, knihovnu ve věži zámku, střešní observatoř a  udržovaný anglický park s  přírodním koupacím jezírkem s  písečnou pláží, multifunkčním sportovním hřištěm, dětským hřištěm a  bylinkovou zahrádkou.

Chateau Mcely má nejvyšší certifikaci Evropské unie pro zelené hotely a  je členem prestižní sítě  Small Luxury Hotels of the World.

CHATEAU MCELY ubytování v hotelu

Na zámku je pro hosty připraveno celkem 23 pokujů  či apartmá, které jsou unikátní stejně jako zámek sám. Každý z  nich má svůj vlastní styl, jméno a  je vybaven s  maximální péčí a  důrazem na každý detail. Je to téměř tak, jako byste byli ubytováni ve 23 různých hotelích.

Všechny pokoje jsou pohodlně a  vkusně vybaveny:  

LCD televizor s  DVD přehrávačem připojení na vysokorychlostní internet kabelem a  wi-fi na pokoji, wi-fi ve veřejných prostorech i  v  parku bez poplatku Cisco telefon s  připojením na počítač a  několika linkami pracovní stůl Chateau Mcely župan a  pantofle kosmetika L’Occitane vysoušeč vlasů ovoce na uvítanou zámecké sladkosti večerní pokojový servis minibar s  nápoji a  pamlsky místní minerální voda bez poplatku trezor možnost buzení parkovací služba čištění bot bez poplatku výběr DVD bez poplatku

Na základě požadavku většiny našich hostů je celý zámek nekuřáckou oázou. Všechny pokoje jsou vybaveny citlivými detektory kouře pro vaše bezpečí. Nekuřácké prostředí vhodně podporuje celkovou filozofii Chateau Mcely. Jediné místo vyhrazené pro kuřáky je vinný sklep Alchymista.

Recepce

24 hodin

Gastronomie

Ke standardu každého pokoje patří  bohatá snídaně v  rámci ceny pokoje.

Zámecká restaurace Piano Nobile

Restaurace Piano Nobile je otevřena pro veřejnost a  hotelové hosty sedm dní v  týdnu se sezónním à  la  carte menu. Menu je postaveno na kvalitních surovinách tak, aby gastronomický zážitek pomohl hostům dosáhnout rovnováhy těla a  duše. Vybírat můžete z  pokrmů vycházejících z  tradice bývalých majitelů zámku Thurn-Taxisů, italský nádech mají recepty inspirované babičkou Cusumano. Recepty vycházející z  těchto dvou tradičních směrů jsou servírovány v moderní odlehčené formě. V  jednoduchosti je krása, proto je menu restaurace Piano Nobile velmi stručné, šéfkuchař  a jeho tým jsou ale vždy připraveni splnit vaše individuální přání.

Patio

Za přízně počasí si můžete pokrmy vychutnat na čerstvém vzduchu v  prostorách zámeckého patia. Zastřešené dřevěné patio je nejoblíbenějším místem mnoha hostů. Obklopeni přírodou můžete na tomto romantickém místě pohodlně relaxovat na lehátkách nebo zasednout ke slavnostní tabuli. S  ohledem na možný exkluzivní pronájem zámku, se prosím ujistěte, že jste si udělali rezervaci na čísle +420  325  600  000. Sledujte také kalendář akcí, ve kterém najdete řadu zajímavých nabídek ve spojení s  restaurací Piano Nobile.

Otevírací doba: 8:00 – 22:30 hodin, po dohodě je možné uskutečnění gastronomických zážitků i  mimo stanovené hodiny.

Klub Alchymista

Klub Alchymista se nachází v suterénu zámku a  přímo vybízí k  večernímu posezení se sklenkou vína, brandy či koňaku nebo k  vychutnání kvalitních doutníků ze zámeckého humidoru – jedná se o  jediné místo uvnitř zámku, kde je dovoleno kouřit. Součástí sklepení z  bílého kamene je i  oddělený prostor vinného sklepa, který umožňuje uchovávat vína za nejlepších podmínek. Klub Alchymista je oblíbeným místem majitele zámku Jima Cusumano, který byl svými přáteli označen za „neo-alchymistu“. Možná proto právě zde naleznete původní jukebox, který si na zámek Mcely přivezl z  rodinného sídla v  Kalifornii.

Okolí hotelu a Mcely

V okolí zámku se nachází udržovaný anglický park s  přírodním koupacím jezírkem s  písečnou pláží, multifunkční sportovní hřiště, dětské hřiště a  bylinková zahrádka.

Rezervovat ubytování v CHATEAU MCELY

Nejbližší ubytování ve Mcelech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah