APARTMÁNY U STARÉHO LABE - Nymburk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány U starého Labe nabízíme ubytování ve třech podkrovních apartmánech situovaných v krásné a klidné části města Nymburk.

Apartmány U starého Labe nabízí ubytování ve třech podkrovních apartmánech situovaných v krásné a klidné části města Nymburk.

Budova apartmánu se nachází na okraji lužního lesoparku s výbornou dostupností na in-line a cyklostezku. Jde klidnou a zelenou čtvrť města.

Dostupnost do města je do 10 minut. Nedaleko apartmánů se nachází Sportovní centrum Nymburk, kde je možnost využití nejrůznějších sportovních

aktivit.

Celková kapacita je 12 lůžek.

Každý apartmán má vlastní plně vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchovým koutem či vanou, WC, TV a satelit, WIFI, klimatizaci. K dispozici je

ložní prádlo, osuška a ručník na osobu, základní hygienické a mycí prostředky. Střešní okna jsou vybavena zatemňujícími termoroletami.

Parkování je možné v uzavřeném prostoru v areálu firmy, od kterého má klient klíč po celou dobu pobytu.

Možnost venkovního posezení na pěkném dvorku přímo na apartmánech U Starého Labe.

APARTMÁNY U STARÉHO LABE ubytování v apartmánu

Apartmá Standart

Nejmenší leč komfortní apartmá o rozloze 40m2 se skládá z malé úzké kuchyně, velké obývací místnosti a koupelny se sprch. koutem.

Kuchyň je plně vybavena nádobím, rychl. konvicí, lednicí, sklokeramickou dvouplotýnkou, topinkovačem. Obývací pokoj má vyvýšenou

vestavěnou postel (2 lůžka), TV kout s konferenč. stolem a pohovkou (zde 1, 5-2 lůžka), dostatek úložných prostor, možnost

dodání přistýlky (4. lůžko) a jídelní kout s malým kulatým stolem. Za poplatek možnost využití klimatizace, jejíž jednotka je

nainstalována v obývacím pokoji. WIFI na pokoji.

Apartmá Superior

Apartmá o rozloze cca 75 m2 se skládá z malé vstupní chodby, velké obývací místnosti spojené s kuchyní přes barový pult s posezením,

dále pak z koupelny se sprch. koutem.

Kuchyň je plně vybavena nádobím, rychl. konvicí, lednicí, sklokeramickou dvouplotýnkou, topinkovačem, kávovarem Nespresso (kapsle k zakoupení).

Obývací pokoj má TV kout s konferenč. stolem a pohovkou (zde 1, 5-2 lůžka), dostatek úložných prostor, možnost dodání přistýlky (4. lůžko)

a jídelní kout s kulatým stolem. Za poplatek možnost využití klimatizace, jejíž jednotka je nainstalována v obývacím pokoji. WIFI na pokoji.

Apartmá Deluxe

Apartmá o rozloze cca 70 m2 se skládá z malé vstupní chodby, velké obývací místosti, prostorné kuchyně s jídelním koutem a koupelny s rohovou vanou.

Kuchyň je plně vybavena nádobím, rychl. konvicí, lednicí, sklokeramickou čtyřplotýnkou s troubou, topinkovačem, kávovarem Nespresso (kapsle k zakoupení).

Obývací pokoj má TV kout s konferenč. stolem a pohovkou (zde 1, 5-2 lůžka), vestavěnou vyvýšenou postel, dostatek úložných prostor, možnost dodání přistýlky (4. lůžko).

Za poplatek možnost využití klimatizace, jejíž jednotka je nainstalována v obývacím pokoji. WIFI na pokoji.

Recepce

Penzion nedisponuje klasickou recepcí.

Gastronomie

Nenabízíme žádné gastronomické služby, rádi doporučíme možnosti kvalitního stravování v okolí.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U STARÉHO LABE - Nymburk

Nejbližší ubytování v Nymburku a okolí

Ubytování Nymburk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah