HOTEL OSTROV - Nymburk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný čtyřhvězdičkový hotel uprostřed krásné a klidné části městského lesoparku v Nymburce.

Rodinný čtyřhvězdičkový hotel se nachází uprostřed krásné a klidné části městského lesoparku v Nymburce. Historie budovy se píše od roku 1922, kdy zde byla postavena prvorepubliková restaurace v empirovém stylu, vyprojektována architektem Antonínem Engelem. Pro tento účel sloužila až do roku 1989. Mezi lety 1991-1993 byla přestavěna do současné podoby hotelu s restaurací.

Nabízíme Vám ubytování ve dvaceti třech vkusně a stylově zařízených dvoulůžkových pokojích a dvou apartmá a jedním pokojem typu Junior Deluxe.

V hotelu se nachází lobby bar. klimatizovaná restaurace a klimatizovaná vinárna, dvě kuželkové dráhy, dva kulečníkové stoly, sauna, masérna a masážní vířivá vana, kadeřnictví, půjčovna kol.

Pro pořádání kongresů, firemních i společenských akcí a rodinných oslav jsou Vám k dispozici čtyři salónky s moderním technickým vybavením.

HOTEL OSTROV ubytování v hotelu

23 dvoulůžkových / jednolůžkových pokojů, 2 apartmá, 1 pokoj typu Junior Deluxe, možnost přistýlky na pokojích

Hotelové pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, 37" LCD televizí, satelitním přijímačem, denně doplňovaným minibarem, trezorem na notebook, vysoušečem vlasů, telefonem a rádiem. Na všech pokojích je možnost připojení na internet přes wi-fi i přes hotelovou síť.
V ceně ubytování je zahrnut přístup na internet.

Recepce

24 hodinová otevírací doba recepce

Gastronomie

Restaurace „Na Ostrově“

Příjemné prostředí naší nově zrekonstruované restaurace „Na Ostrově“ Vás přímo vybízí k uspořádání rodinné oslavy, posezení s přáteli, nebo obchodního jednání. Kapacita restaurace je 50 osob.
Pro soukromé slavnostní příležitosti Vám můžeme nabídnout salonek sousedící přímo s restaurací s kapacitou 25 osob.
V případě většího počtu hostů je možné salonek spojit s restaurací. Restaurace „Na Ostrově“ nabízí hostům speciality mezinárodní kuchyně, které jistě mile potěší každého hosta.
Prostory restaurace jsou nekuřácké.

V létě při procházkách naše zahrádka s kapacitou 30 míst přímo vybízí k příjemnému posezení.
Nezapomněli jsme ani na Vaše děti! Ty si mohou vybrat „něco dobrého“ z našeho dětského menu nebo si zahrát v dětském koutku, kde na ně čeká spousty hraček a překvapení!

Okolí hotelu a Nymburk

Okolí a volný čas Rodinný Park Mirakulum v Milovicích (15 km)

Park se nachází na ploše 10 hektarů mezi Nymburkem a Benátkami nad Jizerou. Nabízí celodenní vyžití pro celou rodinu, včetně dědečků a babiček. Můžete se těšit na několik desítek herních prvků, minizoo nebo lesní naučnou stezku - to vše v nápaditém a kvalitním provedení se zapojením zeleně.

ZOO Chleby (8 km)

V Zoo vládne přátelská až rodinná atmosféra. K vidění je více než 70 druhů zvířat ze všech kontinentů (kromě Antarktidy) a také množství rostlin (např. mnoho druhů bambusů).

Zámek Loučeň (12 km)

Zámek je romantickou barokní památkou s původními interiéry. Obklopuje ho rozlehlý anglický park, který před nedávnem obohatil jeden celoevropský unikát - totiž soubor 11 labyrintů a bludišť.

Botanicus Ostrá (12 km)

Historické centrum řemesel a umění a Bylinné zahrady

Polabské národopisné muzeum v Přerově nad Labem (20 km)

K pamětihodnostem patří skanzen lidové architektury, romantický renesanční zámek s vodním příkopem a muzeum Moto-Velo

Lázně Poděbrady (10 km)

Známé české lázně Poděbrady vznikly na důležitém přechodu přes Labe v r. 1224. Dominantu města tvoří zámek, kde se podle některých historiků narodil český král Jiří z Poděbrad. Již v 17. století zde vznikly malé lázně, jejichž pramen se řadí mezi nejlepší železité vody.

Poděbradské golfové 18ti jamkové hřiště (10 km)

dvoupodlažní indoor hřiště s 8 odpališti a kompletním zázemím

Kutná Hora (39 km)

Histrorické centrum Městské památkové rezervace spolu s kostelem sv. Barbory a kostelem Nanebevzetí Panny Marie.

Vodní svět Kolín (25 km)

Bohaté možnosti sportovního využití, zábavy, relaxace a služeb, zkrátka pro každého něco- Vnitřní plavecký bazén 25 m, prostorný venkovní bazén 50 m, vnitřní tobogán 75 m, venkovní tobogán 45 m, trojskluzavka, dětské bazény a brouzdaliště, relaxační bazén, vlnobití, dětské skluzavky, vířivky, večerní plavání při hudbě, parní kabina. Vnitřní a venkovní aquapark, fitness, tenis, plážový volejbal, solná jeskyně, sauna, horký vzduch, solarium, masáže, plavecká škola pro kojence a batolata, bar, restaurace, kavárna, cukrárna.

Zámecký resort Dětenice (28 km)

Součástí Zámeckého resortu Dětenice je pozdně barokní zámek, Středověká krčma, Zámecký pivovar, stáje a vinný sklípek Malá Morava.

Hálkovo Městské divadlo Nymburk (v centru)

Program divadla najdete na vebových stránkách

Kino Sokol Nymburk (v centru)

Program najdete na vebových stránkách

Cyklostezka Nymburk-Poděbrady

lemující oba malebné břehy Labe - Je ideální pro jízdu na kole nebo pro in-line bruslení.

Sportoviště poblíž hotelu

Možnost využití nedalekých tenisových kurtů, nohejbalového i volejbalového hřiště, víceúčelové sportovní haly i plaveckého bazénu v nedalekém Sportovním centru

Rezervovat ubytování v HOTEL OSTROV - Nymburk

Nejbližší ubytování v Nymburku a okolí

Ubytování Nymburk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah