PENZION BUČICKÝ MLÝN - Rožďalovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bučický mlýn nabízí ubytování a restauraci v romantickém penzionu s kulisou větrného mlýna a krásnou přírodou.

Penzion sídlí v areálu „rožďalovického“ mlýna, který zdobí hráz Bučického rybníka již od roku 1639. Byl založen jako vrchnostenský mlýn při němž pracovala i pila. V původní podobě sloužil zdejším necelých 300 let. Ke větším změnám začalo docházet na začátku 20. století, kdy bylo mlýnské kolo, jakožto pohonná jednotka, nahrazeno turbínou a následně byl mlýn přestavěn. Od roku 1963 mlýn až do poslední přestavby chátral. V roce 2000 byl nynějším majitelem přebudován na romantický penzion s kulisou větrného mlýna (dostavěno 2004-2006). Zásadní informací je i fakt, že poslední rekonstrukce byla plně financována bez dotací.

Nabízíme ubytování ve stylových pokojích, které i přes retro nádech nabízí plné pohodlí odpovídající dnešním standardům. Pokoje jsou vybaveny televizí, malou lednicí, rychlovarnou konvicí, pohodlnou koupelnou s vanou či sprchovým koutem a samozřejmostí je i bezdrátové připojení k internetu. K dispozici je také apartmán se dvěma ložnicemi a plně vybavenou kuchyní.
Kapacita ubytování je 26 lůžek.

Mezi oblíbené aktivity v okolí Rožďalovic a penzionu Bučický mlýn patří především cyklistika, pěší turistika a rybaření.

PENZION BUČICKÝ MLÝN ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování ve stylových pokojích, které i přes retro nádech nabízí plné pohodlí odpovídající dnešním standardům. Pokoje jsou vybaveny televizí, malou lednicí, rychlovarnou konvicí, pohodlnou koupelnou s vanou či sprchovým koutem a samozřejmostí je i bezdrátové připojení k internetu. K dispozici je také apartmán se dvěma ložnicemi a plně vybavenou kuchyní.
Kapacita ubytování je 26 lůžek.

vlastní koupelna
připojení k internetu
televize, lednice, rychlovarná konvice
možné podkrovní ubytování
možnost ubytování se psem
snídaně

Gastronomie

Součástí penzionu je také restaurace, která je otevřena do konce roku 2019 jen při speciálních akcích (viz. oficiální webové stránky penzionu).

Rezervovat ubytování v PENZION BUČICKÝ MLÝN - Rožďalovice

Nejbližší ubytování v Rožďalovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah