U ČEPIČKŮ - Nymburk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Čepičků najdete v okrajové části města Nymburk. Zcela k dispozici Vám bude rodinný, patrový dům se zahradou, který je plně vybaven. Je to ideální místo jak pro rodiny s dětmi či rodinná setkání, ale i pro příjemné chvíle strávené s přáteli.

Zcela nově zrekonstruovaný penzion U Čepičků je umístěný v klidné a krásné části Nymburka. V těsné blískosti je řeka Labe s cyklo a in-line stezkami a nachází se zde i rozsáhlý lesopark pro příjemné procházky či rybaření. Penzion U Čepičků je patrový rodinný dům, kde můžete strávit nikým nerušenou dovolenou v úplném soukromí. Penzion je kompletně, moderně a útulně vybaven s tím přáním, aby se klienti po pár okamžicích přestali cítit jako hosté penzionu a začali se cítit jako doma nebo minimálně na návštěvě u dobrých známých. Součástí domu je i zahrada pro příjemné posezením, gril a bazén. Přímo v objektu je možnost parkování či úschova kol.

U ČEPIČKŮ ubytování v pensionu

Po vstupu do domu se ocitnete v chodbě, z které vedou dveře do koupelny (součástí koupelny je i toaleta) a dveře do kuchyně s obývacím pokojem. Koupelna - je zde prostorný sprchový kout, umyvadlo a toaleta. K dispozici mají klienti osušky, toaletní potřeby. Kuchyň spojená s obývacím pokojem - kuchyň je plně vybavená a je zde lednice, trouba, myčka, varná deska, mikrovlnná trouba, varná konvice. Mycí potřeby a utěrky mají klienti k dispozici. Obývací pokoj - nabízí pohodlný rozkládací gauč a TV. Z obývacího pokoje vedou původní dřevěné schody do patra, kde se nachází dvě ložnice. V Modré ložnici je manželská postel (lze i oddělit), lůžkoviny v ceně, TV. Hnědá ložnice nabízí manželskou postel a rozkládací gauč (1, 5 lůžka), lůžkoviny v ceně, TV. Po celém domě je Wi-Fi. Zahrada nabízí posezení, bazén a gril (klienti si musí přivést vlastní uhlí/brikety). Je zde i možná úschova kol ve sklepě a 2 parkovací místa pro auta.

Recepce

Penzion nedisponuje recepci. Je třeba před příjezdem kontaktovat majitele.

Rezervovat ubytování v U ČEPIČKŮ - Nymburk

Nejbližší ubytování v Nymburku a okolí

Ubytování Nymburk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah