HOTEL NA KOPEČKU - Křinec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Sport relax hotel Na kopečku se nachází v Nových Zámkách, část obce Křinec, a nabízí moderní ubytování a velké sportovní a relaxační zázemí.

Sport relax hotel Na kopečku nabídne veřejnosti velké množství sportovního a relaxačního vyžití, firmám zázemí pro firemní školení a večírky, rodinám s dětmi příjemné prostředí pro odpočinek a snoubencům prostory pro pořádání obřadu a slavnostní hostiny.

Hotel nabízí sportovní halu, venkovní multifunkční hřiště a posilovnu. Wellness disponuje saunou, vířivkou a relaxační místností. Pro zabavení můžete využít dvou bowlingových drah, ke kterým je připojen Safari bar. Nechybí ani konferenční prostory pro vaše firemní a jiné akce.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

HOTEL NA KOPEČKU ubytování v hotelu

K ubytování našich hostů nám slouží 17 dvoulůžkových pokojů (z toho 6 bezbariérových) a 1 jednolůžkový pokoj.

Gastronomie

Sport relax hotel Na kopečku disponuje dvěma restauracemi – restaurací Na kopečku a restaurací se Safari barem. Restaurace Na kopečku má kapacitu 65 míst a letní zahrádku pro dalších 30 osob. Nekuřácká restaurace nabízí pokrmy mezinárodní kuchyně, při jejichž přípravě je kladen vysoký důraz na kvalitu a čerstvost surovin. Safari bar je spojen s bowlingem, je taktéž nekuřácký a má kapacitu 44 míst + 24 míst se nachází na naší druhé zahrádce.

Nabízíme širokou nabídku nealkoholických a alkoholických nápojů (pivo Svijany a Bernard) a kvalitní kávu z české pražírny Coffee Source. V restauraci se nachází malý dětský koutek.

Rezervovat ubytování v HOTEL NA KOPEČKU - Křinec

Nejbližší ubytování Křinec a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah